Lilla Sportspegeln på besök!

Vi hade finfrämmande under tisdagskvällens barn- och ungdomsträningar i Alléhallen i Habo. Lilla Sportspegeln kom på besök för att göra reportage om hur världens bästa lagidrott för barn och ungdomar fungerar.

Habo Wolley har genom ett målmedvetet arbete de senaste 10 åren och ett flertal lyckade projekt och satsningar gjort en häftig resa det senaste årtiondet. Vi har gått från drygt 100 aktiva medlemmar till nuvarande ca 500. Vi har under resan varit drivande i och påverkat utvecklingen av spelformer inom svensk volleyboll med nivåanpassade träningar och matcher samt att tjejer och killar spelar tillsammans långt upp i åldrarna.

Habo har utvecklats till ett av landets starkaste volleybollfästen. Vår barn- och ungdomsverksamhet innefattar Volleybompa, Kidsvolley, Fyrmanna och seriespel på alla nivåer, hela vägen upp i Elitserien. Vi har även en omfattande beachvolleyverksamhet under sommarhalvåret, vilket gör att vi har verksamhet igång året om.

Tisdagen den 13 oktober var inget undantag – som vanligt fullt i hallarna med volleybollungdomar. För de yngre träningsgrupperna var det dock en högst speciell afton. Ett TV-team var nämligen på plats för att spela in material till SVT-programmet Lilla Sportspegeln, vilket gjorde det både extra roligt och lite pirrigt att träna just den här kvällen.

Vi tackar teamet från Lilla Sportspegeln för en spännande och rolig kväll och hoppas att det blir ett riktigt bra reportage på SVT. Det färdiga inslaget sänds senare under hösten. Håll utkik på SVT Play!