Livesändning från upptaktsträffen inför årets Elitserie

I helgen dundrar Elitserien 2016/17 igång. Habo Wolley börjar hemma i Habo Sporthall på söndag kl. 16.00 mot Södertelge VBK. Premiären föregås av en upptaktsträff idag tisdag för alla elitserielag, som arrangeras av serieföreningen Svensk Elitvolleyboll (SEV).

Träffen hålls idag, i Falköping, orten där Svensk Volleyboll under många år haft Sveriges största Riksidrottsgymnasium. I stort sett alla klubbar kommer finnas representerade av huvudtränare och profilspelare.

Livesändning av upptaktsträffen

Upptaktsträffen livesänds av Volleykanalen, Svensk volleybolls officiella TV-kanal. Notera att det inte är Volleykanalens ordinarie hemsida som gäller. När sändningen startar kommer en TV-ruta att visas på volleyboll.se på den här adressen: http://www.volleyboll.se/Elitserien/Nyheter/volleykanalenlivesanderupptaktstraffen

PROGRAM

Presentation herrlag – 13:30-14:50
Herrlagen samlas för presentation á 7-8 minuter/klubb. Nyförvärv, spelartapp, utmaningar och målsättning är huvudpunkterna. Laget som slutade sist i grundserien 2015/16 är först upp på scenen, laget som vann grundserien presenteras i sin tur sist. Konferencier Magnus Gripenhammar (Volleykanalen) håller i trådarna. Avslutas med att tränarnas förhandstips avslöjas!

Presentationsordning
RIG Falköping
Södertelge
Habo
Vingåker
Tierp
Sollentuna
Örkelljunga
Linköping
Hylte/Halmstad
Falkenberg

Presentation damlag – 15:30-16:45
Damlagen samlas för presentation á 7-8 minuter/klubb. Nyförvärv, spelartapp, utmaningar och målsättning är huvudpunkterna. Seriens nykomling Lund är först upp på scenen. Därefter är det laget som slutade sist i grundserien 2015/16. Vinnarna av grundserien 2015/16 presenteras sist. Konferencier Magnus Gripenhammar (Volleykanalen) håller i trådarna. Avslutas med att tränarnas förhandstips avslöjas!

Presentationsordning
Lund
RIG Falköping
Sollentuna
Gislaved
Lindesberg
Hylte/Halmstad
Svedala
Örebro
Engelholm