Lovande passare satsar vidare i Habo Wolley

Arvid Haag har bestämt sig för fortsatt spel i Habo Wolleys elitlag kommande säsong. Förra året kom Arvid hem till Habo efter tre säsonger på RIG, och nu är det alltså klart att han fortsätter sin elitsatsning i moderklubben. 

Elitansvarig i Habo Wolley, Per Åkerstedt är nöjd med att få behålla Arvid; ”Det känns skönt att våra egna talanger satsar vidare i Habo. I Arvid Haag har vi en ung, lovande passare som är träningsvillig men också taktiskt smart och analytisk. Vi hoppas att han ska kunna ta rejäla kliv framåt i år och bli en etablerad elitseriepassare.”

Arvid Haag säger följande om fortsatt spel i Habo-tröjan; ”Jag ser mycket fram emot den kommande säsongen. Tillsammans med klubben har jag fått till en en bra helhetslösning där jag kan kombinera träning, studier och arbete med klubbens ungdomsverksamhet. Det ska också bli riktigt kul att återförenas med min gode vän Axel Qvarnström som jag spelade med tre år på RIG. I år hoppas jag kunna utveckla mitt passarspel till en nivå där jag kan spela säkert även i moment med en hög svårighetsgrad. Att jag helt enkelt ska kunna göra det där lilla extra när det behövs som bäst för laget ”