Lyckad Klubbdag i Habo Sporthall

Nu är vi igång! Klubbdagen samlade många av klubbens medlemmar i Habo Sporthall under söndagen. 

Dagen startade med några timmars spel tillsammans. Alla spelare i elitlaget var på plats och spelade under 1,5 timme matcher tillsammans med klubbens andra medlemmar. Med en näthöjd på 218 cm och Fyrmanna Level 5 kunde många vara med. Det var givetvis en spännande upplevelse för de yngre spelarna som fick chansen att spela med sina idoler. Riktigt roligt att kolla på. 

Efter detta var det dags för en presentation av årets elitlag där Niclas Nordström intervjuade både ledare och spelare. Det var ett bra tillfälle att lära känna spelarna lite bättre och även höra om deras tankar inför säsongen som kommer. 

Base Sport med Gunnar Kärrbrandt i spetsen var på plats under tre timmar för att sälja Mizuno skor & Mikasa teamwear till klubbens medlemmar. Det var ett bra flöde i entréhallen och många passade på att uppdatera sin kollektion under dagen. 

Efter lunch fick klubbens äldre ungdomar först en utbildning i E-scoresheet av Niclas Nordström och sedan en föreläsning om Kost & Sömn av Wille Lindh. Ett flertal föräldrar och ledare i klubben var med på utbildningspass i Sexmannavolleyboll lett av Jens Persson eller Kidsvolley & Fyrmanna lett av Johan Samuelsson. 

Ett tack till alla som hjälpte till med olika saker under dagen för att få det hela att fungera så här bra. Nu kickar vi igång inomhussäsongen 2019-2020!