Lyckad Nattvolleyturnering för högstadiet!

 

Gårdagens Nattvolleyturnering för högstadiet blev en lyckad tillställning! Nivån på lagen var över lag väldigt hög och spelet höll hög kvalitet!

 

Jag tror det är få skolturneringar i Sverige som klarar av att matcha detta års upplaga av Nattvolleyn när man ser till den kvalitet som faktiskt finns bland lagen. Det märks tydligt att dessa elever har haft volleyboll i skolan kontinuerligt de senaste 5 åren. Självklart lyser det kring de som redan spelar volleyboll men man kan inte annat än imponeras mest av det spel som de som inte spelar volleyboll visar upp. Spektakulära räddningar blandas med hårda spikes och smarta överlägg. När Habo Wolley, inför turneringen, besökte skolklasserna i Habo slogs vi även här av hur duktiga alla var och det krävdes inte mycket för att få till ett kul spel på lektionerna. Det har de som deltagit definitivt lyft med sig in i turneringen.


Level 4 bestod detta år av 4 lag och det spelades många jämna matcher, efter ett par timmar kunde Motståndarlaget tillslut visa sig starkast och fick kliva högst upp på pallen. Andraplatsen togs av Team m Stack och tredjeplatsen av FC Korpen. 

DSC_0629-001

Level 5 var en större turnering och 12 lag gjorde upp om vinsten. Efter grupp- och finalspel kunde Filips Änglar ta sig högst upp på pallen efter att ha gått obesegrade genom turneringen. Haggs Jelly, ett lag helt utan aktiva volleybollspelare, som visar upp ett fantastiskt fint spel och hamnar på en mycket välförtjänt silverplats ska ha extra beröm för sin insats. Även på bronsplats finner vi ett lag som gör en grym insats under kvällen där se lyckas slå ut grymma volleybolllag trots att de endast är två personer på banan, det var Åhlgrens bilar.

DSC_0641-001

Resterande lag producerar även de en fantastisk volleyboll och man förundras, som publik, gång på gång på hur bra spel det är. Detta gäller även de lag som placerar sig långt ner i tabellen!

Det delades också ut pris till kvällens bästa utklädande och det tog KIZZ hem!

DSC_0644-001

Under kvällen försvann mer och mer av sminket i spelets hetta!

Jag skulle också vilja tacka idrottslärarna i dem klasser vi varit ute inför, de funktionärer som hjälpte till under turneringen och kanske framförallt de som agerade domare under kvällen. Det var spelare från Habo Wolleys P06, P05, P04 och P03. De skötte sig fantastiskt bra!

DSC_0261-002

 

Sist men inte minst vill jag tacka alla glada deltagare för en kul och härlig kväll och på återseende!

Fler bilder från kvällen hittar ni här

Foto av
Torbjörn Gemhed

skrivet av
Jens Persson