Månadens Unga Ledare oktober 2015

Månadens Unga Ledare är utmärkelsen till den Unga Ledare som har utmärkt sig lite extra den senaste tiden. Det är alltid ett svårt beslut och det finns många fantastiska ledare att välja mellan. Månadens Unga Ledare för oktober 2015 är nu utsedd.

De Unga Ledarna blir bara fler och fler vilket är fantastiskt roligt, de bidrar alla till vår klubb och gör det extra roligt att träna volleyboll. Månadens Unga Ledare för oktober är en kille som varit med länge nu och utses med följande motivering: ”För att med ett leende på läpparna alltid sprida glädje och skratt kring sig och för att alltid finnas där då det behövs och då alltid men en positiv och härlig inställning”. Oktober 2015s Unga Ledare är Axel Almfors. Axel fick ta emot sin utmärkelse på helgens Novembercupen i Habo. Jag ställde några frågor till Axel efter att han fått ta emot pokalen.

Vad är roligast med att vara Ung Ledare?
– Det är kul att träffa alla barn man har lärt känna senaste året men även roligt att få hjälpa dem och spela lite lägre levlar med dem.

Du coachade ett lag på Novembercupen i lördags, vad tycker du om det?
– Det är kul att coacha, häftigt och kul att få ta ansvar för ett eget lag på en turnering.

Vad har du lärt dig som Ung Ledare?
– Det är viktigt lära känna barnen, allt blir enklare då och man är inte lika försiktig.

Vad tycker du det finns för utmaningar?
– Jag tycker inte det finns så många utmaningar, kanske att komma ihåg reglerna till de olika levlarna men det är inget stort problem precis.

Har du fått ett större intresse för volleybollen sen du blev Ung Ledare?
– Definitivt, man känner sig mer speciell i klubben. Man är mer inne i klubben och känner på ett härligt sätt att det är ens klubb!

Du har varit Volleybompadrake vid ett par tillfälle också, hur är det?
– Jag gillar det, det är kul att spexa och skoja, fast det blir väldigt varmt 😛

Vi är stolta över Axels fina insatser och gratulerar honom till utmärkelsen, den är väldigt välförtjänt!

skrivet av Jens Persson