Många Habospelare i ungdomslandslagen!

Många Habospelare är med i ungdomslandslagen i höst & vinter.

Nu i veckan är det dags för U19-landslagen att spela Nordeuropeiska mästerskapen som avgörs i England i helgen som kommer. Då är några Habospelare med i truppen!

 

Tre habospelare med på nevza för u19-landslag

Tre Habospelare är med i truppen för U19 som åker till England fö att spela Nordeuropeiska mästerskapen, NEVZA. Det är Filip Bratic, Algot Danielsson och Einar Andersson som är uttagna från Habo. Killarna har Norge och Färöarna i sin grupp. 

Elitlagets scout Sebastian Lilja åker även med som scout för tjejernas U19-landslag. 

26-28 oktober avgörs NEVZA U19 International Championships (nordeuropeiska mästerskapen) vid National Volleyball Centre i Kettering, England. Tisdagen den 23 oktober samlas trupperna i Falköping för träningsläger.
 
Torsdagen den 25 oktober är det sedan avfärd mot England. Sveriges U19-damer tog silver vid 2017 års tävlingar, medan herrarna spelade sig hela vägen till ett guld.

Läs mer: http://www.volleyboll.se/volleyboll/Volleybollandslagen/Nyheter/u19-landslagentillnordeuropeiskamasterskapeniengland

Fyra spelare med på NEVZA för U17

Förra veckan var fyra spelare med och spelade Nordeuropeiska mästerskapen för U17-landslag i Danmark. Killarna slutade på en fjärde plats och i det laget var Theodor Grahn, Isak Joelsson och Hugo Morency med från Habo Wolley. I tjejernas U17-landslag som slutade sexa var Maya Persson med från Habo. 

Många kallade till landslagssamling på höstlovet!

Nästa vecka under höstlovet är det uttagningsläger igen till ett nytt landslag för U17 inför nästa år som ska spela EM-kval i januari 2019 och då är hela tio Habospelare kallade till uttagningsläger för P17-landslaget. De som är kallade på detta läger är: Isak Joelsson, Hugo Morency, Theodor Grahn, Johan Ottosson, Marcus Gemhed, Olle Johansson, Isak Junvik, Carl Larsson, Gustav Hellström, och Jacob Perhamn.

Samma vecka är även tre tjejer kallade på utvecklingsläger: Maya Persson, Line Andersson och Filippa Malengård. 

Vi önskar ungdomslandslagen och våra Habospelare lycka till på de olika landslagssamlingarna!