Martin ”Lillis” Andersson klar som huvudtränare

Habo Wolley har gjort klart med Martin Andersson som ny huvudtränare inför säsongen 2015/16. Föreningen tar nu också ett steg i syfte att utveckla elitlaget genom att utöka tränarstaben kring laget.

Martin Andersson har gedigen erfarenhet som volleybollspelare efter flera år som toppspelare i Elitserien i både Habo, Hylte och Falkenberg. Han har också varit utlandsproffs under sin spelarkarriär. Förra säsongen var han assisterande tränare för elitlaget i Habo och tar nu klivet in som huvudansvarig.

– Jag ser fram emot möjligheten att leda Habo Wolley framåt och utveckla elitlaget samt organisationen runt det. Det är mitt första uppdrag som huvudtränare men jag har lång erfarenhet som spelare och en rutinerad stab till hjälp så jag är övertygad om att vi nästkommande säsong kan påbörja en spännande resa uppåt med elitlaget.

Tränarstaben 2015/16

Johan Junelind

Johan Junelind

Robert Blomqvist kommer att finnas kvar kring laget och deltaga vid vissa träningar.

Johan Junelind kommer att ta över rollen som fysansvarig, vilket är en roll som är nygammal för honom.

Per Åkerstedt kommer att ta rollen som andretränare.

Klubben förhandlar även med en meriterad matchcoach.

Tanken med denna tränarstab är tillsammans kunna utveckla spelarna både mer och under kontrollerade former.

Per "Åqe" Åkerstedt

Per ”Åqe” Åkerstedt

 

Målsättning är att inför säsongen 2016/17 kunna spela semifinal med stora delar av den trupp som klubben kommer ställa på banan inför kommande säsong och att laget ska ta ordentliga kliv i denna riktning.

 

 

Frågor

Kontakta

Andreas Hult, 070-6976454

Martin Andersson, 0768-24 88 88