Matcher för herrlagen i helgen

Klubbens tre herrlag i seriespel är igång med matcher i helgen i Elitserien, division 1 och division 2. 

Seniorserierna är i full gång och Habo Wolley har fler lag i nationellt seriespel än tidigare då vi är representerade i de tre högsta serierna med olika lag. Fyra spännande matcher väntar i helgen för herrlagen. Damerna har ingen match den här helgen.

Elitlaget spelar derby mot Floby i Elitserien för första gången på många år. Under klubbens första år i Elitserien från 1998 och framåt så var Habo utmanare som ”nykomlingar”. Nu är det omvända roller när Floby har tagit sig tillbaka in i volleybollens finrum. Matchen spelas i Floby på lördagen kl. 15.00 och går att följa via livestream här.

Elitlaget – Foto: Torbjörn Gemhed

B-laget spelar hemmamatch mot Malmö på söndag kl. 15.30 i Habo Sporthall C. Malmö är ett etablerat lag i division 1 som vi inte har stött på i seriesammanhang på väldigt många år. Det ska bli spännande att se om vårt unga B-lag kan ta sin tredje raka seger eller om skåningarna kan sätta käppar i hjulet för det. Matchen kommer att streamas antingen via klubbens Facebook eller Youtube.

B-laget i helgen – Foto: Torbjörn Gemhed

C-laget åker till Trollhättan på söndag för dubbla matcher mot Falköping och arrangerande Trollhättan. Derby mot Falköping är alltid inspirerande och matchen mot Trollhättan blir en repris på förra årets seriefinal mot Trollhättan där vårt B-lag då drog det längsta strået. C-laget åker med en 14 man stark trupp för dubbelmötet.

Trevlig helg och lycka till!

C-laget i helgen – Foto: Torbjörn Gemhed