Medaljer i massor till Habolagen

Under söndagen åkte vi med fem lag till Borås för att spela Fyrmanna level 5 och 6. Det var en riktigt välorganiserad tävling av IK Ymer som glädjande nog har en ungdomsverksamhet på uppgång!

Våra tre Habolag i Level 6 bestod idag av grabbar födda 2003-2007 och de gjorde en riktigt bra insats alla tre lagen, vilket innebar gruppseger för alla lagen och till sista att de slutade på guld-, silver- och bronsplats. I guldlaget spelade Johan Ottosson, Marcus Gemhed och Arthur Taxbro. Silverlaget bestod av Isak Joelsson, Isaac Lingerfors, Jonatan Liljegren och Victor Arvidsson och Bronslaget av Olle Junvik, Anton Malengård, Axel Almfors och Vilhelm Blomqvist.

I level 5 var det riktigt jämnt och efter många jämna matcher så lyckades ett av våra två tjejlag i cupen vinna finalen över Floby VK. I guldlaget spelade Matilda Tjernqvist, Ida Lindgren, Clara Karlsson och Moa Liljegren. Vårt andra lag mötte IK Ymer i bronsmatch och vann denna jämna match som fick avgöras i skiljeset. I bronslaget spelade Emelina Nilenfjord, Alma Joelsson, Wilma Reuthammar och Anna Ottosson. Våra lag i level 5 är tjejer födda 2005-2007.

Bilder från cupen tagna av Torbjörn Gemhed läggs under kvällen upp på www.facebook.com/habowolley 

Medaljer till alla Habolag i helgen!