Medaljregn för Habo i Floby

3 guld, 2 silver och 1 brons för HaboWolley idag. Fantastiskt roligt!Idag 22/3 spelade 8 ungdomslag från HaboWolley volley2000-turnering i Floby. Alla spelade mycket bra, från de yngsta 04:orna som, några av dem, gjorde sin första volley2000-turnering någonsin till de äldsta 00:orna som nu är riktigt rutinerade.
För våra U15-tjejer har Majorna varit svåra nötter att knäcka tidigare under säsongen men idag vann Habotjejerna både finalen och matchen om 3:e pris. Tjejerna hoppar högre och slår hårdare än tidigare, allt enligt coachens instruktioner :).

Tjejernas final spelades med en härlig Haboklack på läktaren och det var äkta klubbglädje när alla rusade ut på planen när den efterlängtade vinsten mot Majorna var ett faktum. Jag vet inte vem som var gladast, coach Isak Sjölin eller tjejerna, Moa Morency, Astrid Stange och Maya Persson.
Våra U15-killar deltog i tjejernas gruppspel och spelade sen en mycket välspelad och jämn final mot varandra, där Habo lila stod som segrare med 2-1. I vinnande laget spelade Filip Bratic, Elias Holm och Oliver Eiderhed.
I U13 var det två Habolag i final. De spelade riktigt bra. Det är inte så att man kämpar mindre för att motståndarna är klubbkompisar utan snarare tvärtom. I vinnande laget spelade Ossian Stange, Theodor Grahn, Anton Malengård och Ali Nuuri. Totalt 3 guld, 2 silver och 1 brons för HaboWolley idag. Fantastiskt roligt!
Se video från cupen: IMG_1016
Skrivet av Anna Morency