Anmälan till Mikasa Beach Challenge 2015 (PF02-06)

De senaste åren har Habo Wolley deltagit på Beach-SM i Falkenberg med många spelare och vi är säkra på att de som har varit med tidigare vill delta i år igen.

OBS! Några spelare i PF01 ordnar med egna lag och anmäler sig då på egen hand, övriga är välkomna att anmäla sig via länken nedan och då sätter vi ihop lag för dem också. OBS! 

Nytt för i år är att det bara finns en klass i Tremanna där de äldsta är födda 2001. Denna klass delas sedan precis som i Mikasa Challenge inomhus upp i grön, blå, röd och svart klass. Det spelas också en Fyrmannaklass (motsvarar Level 4 inomhus).

Info om hela eventet finns här: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/beachvolley/Tavling/Beachvolley-SM/

Turneringen spelas på Skrea strand i Falkenberg och förra året hade man full aktivitet på 24 banor i alla möjliga SM-klasser från veteraner till de yngsta.

Anmälan senast 8 juli (klicka på länken här)!

Vi tränare sätter ihop lag och anmäler dem och vill vi ha in er anmälan senast onsdag den 8 juli. Om ditt barn vill delta på denna tävling så ansvarar Habo Wolley för att sätta ihop lag samt göra vårt yttersta för att hitta coacher till lagen. Om vi inte räcker till så får alla föräldrar hjälpas år. Habo Wolley ordnar med anmälan samt beachlicenser för de som vill med.

Fyrmanna
Fyrmanna spelas tisdag den 28 juli och motsvarar Level 4 inomhus. Vi rekommenderar det till spelare födda 05-06. Ni föräldrar ansvarar för resan dit och hem samt ansvarar mellan matcher (mat,dricka, solskydd och eventuell omplåstring). Kostnad för att delta i Fyrmanna är 400kr per/lag = 100kr/per barn.

Tremanna
Tremanna spelar sin turnering under två dagar så här behöver ni även ordna med boende alternativt åka fram och tillbaka bägge dagarna. Turneringen spelas måndag-tisdag den 27-28 juli och vi rekommenderar det till spelare födda 02-04. Kostnad för att delta är 400kr per/lag = 135/per barn.

Om ni undrar över något så är det bara höra av er.

Jens Ottosson                    Mathias Morency
0708 – 98 66 06                 0708 – 74 19 20
jens@miljostrategen.se       mathiasmorency@gmail.com