Mikasa Challenge om en vecka!

Nästa fredag är det dags – då åker vi till Örebro och Mikasa Challenge 2018!

Vi åker med rekordmånga 19 lag från Habo Wolley och är därmed största klubben för tredje året i rad.

Totalt deltar 271 lag från hela landet och vi ser fram emot en riktigt rolig helg tillsammans!

Avresa

Fredag 4 maj kl. 15.00 från Habo Sporthall så att vi hinner upp i god tid till internlandskamp med herrlandslaget som startar kl. 19.00.

Hemresa blir det på söndag kväll när alla lag i Habo Wolley är färdigspelade och prisutdelningen är över, vilket brukar vara runt 17-tiden på söndagen. Beräknad landningstid i Habo 19.30-20.00.

Cupinformation

Läs allt om cupen på: http://www.volleyboll.se/mikasachallenge. Här går det att se spelschema m.m.

Packning

  • Matsäck till fredag kväll medtages för att ätas i bussen på väg till Örebro eller när vi är framme. Vi får ingen mat på fredagkvällen.
  • Sovsäck, liggunderlag/luftmadrass och kudde. Vi sover på golvet, troligtvis i något klassrum.
  • Träningsoverall att ta på mellan matcherna och kläder till lördagkvällen.
  • Liten väska med duschgrejer och ombyte att ha med till hallen. Vi måste duscha i hallen vi spelar i. Det brukar inte finnas dusch där vi sover. Gäller även tränare och föräldrar som vill hålla sig fräscha.
  • Fickpengar för att kunna köpa lite mellanmål. Det finns kiosk i hallarna där vi spelar. Det kan vara långt mellan frukost och lunch beroende på hur spelschemat ser ut.

Matchkläder och bollar

Tränarna för respektive lag tar med matchkläder till sitt lag. En uppvärmningsboll/lag medtages också av tränarna för respektive lag. Märk bollarna ordentligt med ”HABO” om de inte är märkta sedan tidigare!

Boende

Vi har fått information om att vi ska bo på Sveaskolan, Södra Allén 43, 70224 Örebro.Troligen äter vi frukost och middag på Rudbecksgymnasiet, fem minuters gångväg från Sveaskolan. Beroende på vart man spelar så äter lagen lunch antingen i hallen där det körs ut mat eller så äter man på Rudbeck eller Tegelbruket.

Coacher och föräldrar

Varje lag har minst en vuxen ledare och många lag har utöver detta med sig Unga ledare som coacher. Alla föräldrar som följer med hjälper till med det som behövs runt lagen. Lagledare för laget är märkt i fetstil och med *.
Det är viktigt att de vuxna ledarna ser till att lagen håller ihop även mellan matcher och på kvällen. De vuxna ledarna ansvarar för detta. De unga ledarnas uppgift är främst att vara med som coacher i samband med matcherna och vara positiva förebilder för de yngre barnen.
Frågor?
Jens Ottosson, 0708-986606, info@habowolley.se