Minicupen i kidsvolley

Under söndagseftermiddagen spelades Minicupen i Habo Sporthall. 14 lag var med i den här turneringen och av dessa var hälften från Habo.

Gästande klubbar var VK Bjärke, Team Valla samt KFUM Jönköping. Det kunde ha blivit lite småstressigt då det 20 minuter innan matcherna skulle starta visade sig att två av lagen från Team Valla hamnat i fel level. Här visade Mats Holmberg prov på oerhört lugn och med flera minuters marginal fanns ett nytt spelschema framme och vi kunde starta matcherna på utsatt tid.

Alla lag fick spela sju matcher och totalt spelades det 49 matcher på fyra planer. Nytt för i år på Minicupen var att lagen fick springa fram på röda mattan och få sin medalj, samtidigt som låten de valt spelades. Det här brukar vi bara göra på de större turneringarna men då det är väldigt uppskattat av barnen fick det bli så även på Minicupen. Våra oerhört duktiga unga ledare, som varit med och coachat under dagen, var självklart prisutdelare.

Stort tack till alla glada barn som var med och gjorde dagen till en riktigt rolig tillställning. Tack också alla ledare och vuxna som såg till att allt flöt på som det alltid gör under våra turneringar.

/Johan Samuelsson