Miniormästerskapen på Beachvolley-SM 2018

Beachvolley-SM på Tylösand vecka 31

Vecka 31 är det Beachvolley-SM på Tylösand i Halmstad. Vi hoppas att många av klubbens spelare vill följa med på detta roliga event. Det finns många olika klasser för barn födda 2008-2009 till veteraner födda på 1960-talet. 🙂 

Läs mer om Beachvolley-SM: http://www.volleyboll.se/beachvolley/Nyheter/anmaldigochdittlagtillbeachvolley-sm

Miniormästerskapet (äldst 04:or) – tisdag-onsdag 31 juli – 1 augusti

Miniormästerskapet motsvarar U15, och spelas i olika färger (svårighetsgrader) på ett liknande sätt som i inomhuscuperna. Barnen anmäler sig här, och vi sätter ihop lag och anmäler i lämpliga nivåer. Lagen består normalt av två spelare men det är tillåtet att vara tre. I den här tävlingen kan barn födda 2004-2009 vara med.

Det finns tre olika spelformer (levels) så alla som klarar av att spela Level 4 inomhus kan vara med och spela Miniormästerskapet. Regler Miniorbeach: http://www.volleyboll.se/barnungdom/Spelformer/Miniorbeachvolley/

Habo Wolley sätter ihop och anmäler lag, samt ser till att alla spelar har giltig beachlicens. Vi får hjälpas åt att coacha lagen. Om ni har önskemål om medspelare så skriv det som en kommentar längst ner.

Anmälningsavgiften är 450kr/lag, alltså 225kr/person.

U16-SM (äldst 03:or) – 3-4 augusti

U16 spelas som ett mästerskap i en klass, där man har fördel av att ha samlat rankingpoäng i förväg. Här finns redan vissa konstellationer som har bestämt sig för att spela ihop. Letar man partner så anger man det, vi hjälper till att sätta ihop lag så att det blir bra för alla. I U16 är det tvåmannabeach med vanliga beachvolleyregler som gäller.

Habo Wolley ser till att alla har giltig beachlicens. Här får dock deltagarna i laget själva sköta anmälan.

Häng med!

Ta chansen att hänga och uppleva en härlig beachstämning på Tylösand i Halmstad. Vi brukar vara många Habofamiljer som åker på Beachvolley-SM och det blir alltid en skön stämning.

OBS! Spelarnas familjer får själva ordna med resa, boende och mat under de dagar som man spelar.

Anmälan senast 2 juli (klicka på den här länken).

Har du funderingar på vad som är lämpligt för dig, tillgängliga medspelare eller nåt annat, hör av dig till någon av oss:

Martin Joelsson, martin@familjenjoelsson.se, 0705-247223
Jens Ottosson, jens@miljostrategen.se, 0708-986606
Mathias Morency, mathiasmorency@gmail.com, 0708-741920
Jens Persson, jens.pm.persson@gmail.com, 0709-740574