Nästa Lund – sen väntar slutspelet!

Nu på söndag 28 februari spelas den sista omgången i Elitseriesäsongen 2020-2021. Vi ser tillbaka på en säsong lik ingen annan, med tomma läktare och många flyttade matcher pga Covid-19. Det har varit en prövning för alla inblandade, men nu närmar sig äntligen den roligaste delen av säsongen – slutspelet! 

Habo Wolley möter Lund i den sista omgången och det är en match som kan avgöra om vi landar på en fjärde, femte eller sjätte plats i serien. För att vi ska kunna ta fjärdeplatsen behöver vi ha hjälp av andra resultat. Tar vi tre poäng i den sista matchen så är vi som sämst femma i grundserien. Våra rödvita killar har visat att i år har vi kapacitet att ge alla lag en fajt, så vi ser verkligen fram emot slutspelet.

Lund å sin sida ligger på en sjunde plats inför helgen och spelar dubbla matcher. Om allt går rätt väg för dem så kan de knipa en sjätte plats, men de kan även halka ner på en åttondeplats. Detta gör att bägge lagen har något att spela för i den sista omgången och vi kan vänta oss två lag som både vill kriga för tabellplaceringar, men även visa form inför det stundande slutspelet.

Habo Wolley – Lunds VK
Söndag 28 februari kl. 16.00
Habo Sporthall 
Ingen publik – match kan ses på www.volleytv.se