Nattvolley 2014 – en succé!

Årets nattvolley genomfördes fredagen 17/10 och kan inte beskrivas som annat än en succé. 53 deltagande lag i årskurs 2-6 kämpade i Habo Sporthall från klockan 18.00 hela vägen fram till 22.30 då sista finalen var färdigspelad. Över 200 barn tillsammans med föräldrar och syskon samt alla funktionärer från Habo Wolley gjorde att det blev en riktigt festlig tillställning och vid vissa tillfällen var det över 500 personer samtidigt i anläggningen.

Habo Wolley vill från tävlingsledningen rikta ett stort tack till alla spelare och ledare som deltog, men också till de funktionärer som hjälpte till och gjorde hela arrangemanget lyckat.

Som sig brukligt delades en stor mängd priser ut, nedan finns några av pristagarna med på bilder från turneringen. Fler bilder finns på Habo Wolleys facebooksida!

10696413_10152719435288563_8253972396317019345_nTigrarna vinner pris för bästa hejaramsa

bästa hejarklack Bästa hejarklacken hade Wollytroll

bästa namn Snutarna i Habowood hade det fyndigaste lagnamnet

bästa utklädnad Priset för Bästa utklädnad, eller ska man säga avsaknad av beklädnad, gick till Bebisarna. Bebisarna fick förutom en gympapåse varsitt presentkort på Family House, som butiken skänkt för detta ändamål!

fair play Fair play-pris hade vi också! Det gick till Bagger Girls!

flest anmälda lag Det mest spännande priset gick till Barnarpskolan klass 5. De vann pris för flest anmälda lag, hela fem stycken! Nu får de tillsammans med familjer och lärare komma på valfri hemmamatch under året, där de kommer bjudas på en riktig upplevelse i form av elitvolleyboll med godis, dricka, tutor, klappor och allt som hör volleyboll och läktarkultur till.

nattvolley gruppbild Såhär många barn var det på årets nattvolley!

vinnare åk 4Fyrornas turnering vanns av lag Allé 4B, med DC snubbarna som tvåa!

vinnare åk 5Femmornas turnering vann No Bollkontroll efter en rafflande final mot Bumbibjörnarna.

totalvinnare
När fyror, femmor och sexor ställdes mot varandra fick däremot Bumbibjörnarna kliva högst upp på prispallen. De vann finalen mot Habo Sweeps inför nästan fullsatta läktare.

kidsvolleyI årskurs två och tre spelades kidsvolley, där alla är vinnare. Här ser vi förväntasfulla barn som ska få ta emot medalj. De får dessutom springa upp på prispallen till en låt som de valt själva, ett väldigt uppskattat inslag i prisutdelningen.

 

 

« (Förra nyhet)