Nattvolley – full fart med 52 lag

Årets Nattvolley för årskurs 4 – 6 blev en festlig tillställning. Nattvolleyn är alltid lyckad men detta kan nog varit den mest lyckade.


Det är svårt att sätta statistik och fakta bakom orden utan det är mer en känsla man får som arrangör och åskådare. Alla var enormt trevliga mot varandra och det var full fart i tre timmar och en härlig prisutdelning på det. Nordea hade bidragit med finfina priser som sponsor för turneringen.

52 lag betyder över 200 spelare och alla lag fick spela 6 matcher var. Sen delades det ut pris till 1a, 2a och 3a och sen extrapriser i form av Fair Play, Bästa utklädnad, Bästa lagnamn och pris till klassen med flest antal lag. Alla priser delades ut till stora applåder och jubel. Men det är inte priserna som är viktigast en kväll som detta utan det är vägen fram dit, de tre timmar av volleybollspel som består av glädje, kämparglöd och skratt. Utöver glädjen hos spelarna måste man bli imponerad av deras skicklighet och vad mycket volleyboll den kan, både de som faktiskt går på volleyboll men inte minst de som inte har volleyboll som sin idrott (😉). Det är en fröjd att gå genom hallarna.

 

Jag hoppas och tror att de som var där hade en väldigt trevlig kväll, både på och utanför plan och både barn och föräldrar. Det är den känslan vi är ute efter i vårt arrangemang, känslan av gemenskap.

 

 

 

Utöver alla fantastiska barn och föräldrar som är där och gör detta till en så rolig kväll så finns det alla våra funktionärer. Blandat från PF06-03 samt spelare från herrlag och damlag hjälper tillsammans till att driva denna kvällen och utan klubben i ryggen hade det varit helt omöjligt att få till.

Nattvolley är utan tvekan tillbaka nästa höst!

Skrivit av

Jens Persson