Nattvolley gjorde succé i comebacken!

Vilken stämning och folkfest det blev av NATTVOLLEY 2021. 45 klasslag från mellanstadiet, utklädda med kreativa lagnamn och bra tryck på 10 planer under hela kvällen.

Nattvolley är en tradition sedan många år tillbaka, men som mycket annat har det varit ett längre uppehåll under pandemin. Nu fick vi äntligen chansen att genomföra detta roliga event igen som är mycket uppskattat av mellanstadieungdomarna.

Vi har som förberedelse för Nattvolley varit ute i skolorna för att informera och instruera i hur Fyrmannavolleyboll level 4 och 5 spelas. Väl investerad tid då nästan alla klasser hakade på turneringen. Dessutom har vi sett en tillströmning av nya spelare i träningsgrupperna i ÅK4-6!

Full fart under en fredagkväll i Habo Sporthall och massor av glada miner från ungdomarna. Vi såg prov på mycket fint spel och utklädnader.

Alla klubbens äldre ungdomsspelare och även seniorlagen var på plats för att hjälpa till med allt från coaching, dömning, tävlingsledning och kiosk. Grymt jobbat av alla.

Tack till alla som hjälpte till att skapa en riktigt rolig kväll. Ni är bäst!