Ny center på plats hos Habo Wolley

Habo Wolleys sista pusselbit är nu på plats. Det är den två meter långe och 23 år gamle grekiske centern Giannis Madouras som nu gör årets trupp komplett. Madouras har tidigare spelat i den grekiska ligan, bland annat för storklubben Panathinaikos, men gör nu sin första säsong utanför hemlandet.

Habo Wolley har sökt efter en center för att göra sin trupp komplett, och nu har man hittat rätt. Nyförvärvet, Giannis Madouras, kommer från Grekland och har de senaste säsongerna spelat för Lamia.
– Vi var i behov av en till center och är glada att vi kunde hitta en spelare av Giannis kaliber. Han kommer att visa sig nyttig för laget och förhoppningsvis får vi se många poäng från honom under säsongen, säger Habo Wolleys sportchef Andreas Hult.

Erfarenhet från hög nivå
De tre senaste säsongerna har centern varit starter i sina lag och därigenom spelat volleyboll på hög nivå, en erfarenhet som kommer att vara viktig i det unga lag Habo ställer på banan i år. Dessutom tillför han storlek till laget med sina två meter och själv ser han fram emot sin första säsong utomlands.
– Jag ser fram emot att spela för Habo Wolley. Jag ska göra mitt bästa för att bidra till lagets framgångar och för att vi ska uppnå de mål vi har, säger Giannis Madouras i en kommentar.

Kommer att hjälpa laget
Habo Wolleys chefstränare Alessandro Lodi är nöjd med sitt nyförvärv och är säker på att han kommer att bidra på flera sätt med sitt spel.
– Vi hade turen att hitta en spelare som Madouras tillgänglig. Intressant är att Beau Graham, som hade en viktig del i laget förra säsongen, nu har flyttat till Grekland och vi ersätter honom med en grekisk spelare. Giannis kommer att hjälpa laget mycket, både i anfall och block och med honom på plats är laget fullständigt och vi kan förbereda oss på ett bra sätt inför säsongen.