Ny hemmamatch mot topplag för Habo Wolley!

Habo Wolley är inne i en intensiv period med många matcher på få dagar! Klockan 16:00 på söndag eftermiddag kommer Linköping Volleyboll Club att besöka Habo Sporthall för första gången denna säsong!

 Habo Wolley har haft några svåra möten de senaste veckorna och den stundande matchen mot Linköping kommer inte innebära någon lättja. Linköping har en väldigt stark trupp i år med landslagsspelare som centern Wilhelm Nilsson, spikers Martin Larsson och Erik Sundberg samt passare Andreas Eriksson. Som om det inte vore nog med landslagsblod i truppen så har Linköping även knutit till sig Sveriges förbundskapten, Johan Isacsson, som tränare.

Linköping har endast en förlust i bagaget och kommer göra det tufft för Habo att ge framkalla en andra, då de för tillfället slåss med Hylte/Halmstad om serieledningen. Habo är nere i en liten svacka och har nu förlorat lika många matcher som man vunnit. Kan coach Alessandro få spelarna att återigen plocka fram de spelmoment där man visat sig vara så stark innan finns det alla chanser att Habo kan kriga sig till en seger! Kom till Habo Sporthall och se till att det händer!

Extra roligt är också att laget som tog Habo till elitserien för 20 år sedan kommer dyka upp i samband med matchen mot Linköping. Passa på att träffa dem!

Läs mer om det här: http://www.habowolley.se/nyheter/traffa-laget-som-tog-habo-till-elitserien/

Datum: Söndag 4 december
Tid: 16:00
Plats: Habo Sporthall

Välkommen!