Nya datum spikade för inställda barn- och ungdomsmästerskap

Drömmen om att vi trots allt ska kunna genomföra 2020 års upplagor av Mikasa Challenge, U16-Mästerskapet, Ungdoms-SM och Junior-SM lever fortfarande i allra högsta grad. 

Idag kom information från Svenska Volleybollförbundet att de inställda tävlingarna från april och maj kommer att genomföras efter sommaren om läget så medger. Även om det i nuläget är svårt att veta hur och när vi kan börja träna och tävla som vanligt behöver vi planera enligt normala rutiner för att hålla drömmen vid liv.

Det innebär att vi har något att se fram emot under sommaren – lägg in dessa datum i din kalender redan nu! 

Svenska Volleybollförbundet och arrangerande föreningar presenterar nu därför gemensamt nya datum då 2020 års upplagor av Svenska Volleybollförbundets största barn- och ungdomstävlingar kan komma att genomföras.

Nya datum för nationella barn- & ungdomstävlingar 
• 29-30 augusti: U16-Mästerskapet i Falköping
• 5-6 september: Ungdoms-SM i Jönköping
• 12-13 september: Junior-SM i Södertelge
• 18-19 september: Mikasa Challenge i Örebro

Det innebär att vi planerar för att tillsammans med KFUM Jönköping arrangera Ungdoms-SM i Jönköping första helgen i september och även åka på övriga nationella tävlingar om möjlighet ges med hänsyn till läget med Covid-19.

Vi återkommer med mer information till alla föräldrar och ungdomar + en möjlighet att anmäla sig till de olika tävlingarna under juni månad!

Läs mer på Volleybollförbundets hemsida (klicka här)

 

« (Förra nyhet)