Nystart för Volleybompa och Kidsvolley hösten 2021

Nu är det snart dags att återstarta VolleyBompa för pojkar & flickor födda 2016-2018. Vi planerar också att starta upp en ny grupp i Kidsvolley för pojkar & flickor födda 2015-2016.

Volleybompa och Kidsvolley är fantastiskt roliga aktiviteter för barn från 3 års ålder och även föräldrar är högst delaktiga på träningarna. Ta chansen att haka på – det ska bli jätteroligt att komma igång med detta under hösten igen!

Planerad uppstart för bägge aktiviteterna är lördag 2 oktober.

  • Volleybompa lördagar 10.00 – 11.00 i B-hallen, Habo Sporthall
  • Kidsvolley lördagar 10.00 – 11.00 i Alléhallen


Pandemins påverkan

Pga pandemin har VolleyBompa legat nere i mer eller mindre i 18 månader. Normalt sett har vi både en ledarbas och en grupp barn från den verksamheten när vi drar igång en ny Kidsvolleygrupp.

I år är det lite annorlunda och även om vi har en mindre grupp ledare klara redan så vill vi vara fler. Vi räknar med att det finns ett antal föräldrar med barn i åldern 2015-2018 som gärna vill vara med som ledare i dessa grupper. Inga förkunskaper behövs!

Vi ser helst att föräldrar är med i hallen ombytta tillsammans med barnen även i den nya Kidsvolleygruppen och då är det naturligt att hjälpa till som ledare (precis som på Volleybompa).

 

Föräldramöte på Stationen – onsdag 15 september kl. 18.00
Vi vill bjuda in de er som är intresserade av att veta mer och kanske även vara med som ledare i någon av grupperna på ett trevligt planeringsmöte över en pizza på Stationen i Habo onsdag 15 september kl. 18.00. Där pratar vi ihop oss lite om uppstarten av Volleybompa och Kidsvolley.

Anmälan senast tisdag 14 september till Jens Persson om du kan vara med på jens.pm.persson@gmail.com eller på telefon 0709-740574.

 

Föräldrautbildning i Kidsvolley

Vi har även planerat en föräldrautbildning i Kidsvolley ganska snart efter uppstart där vi vill att alla föräldrar är med och lär sig hur det fungerar.

Alla föräldrar som är med på utbildningen kommer att få med sig en kidsvolleyboll hem – vilket är mycket uppskattat av barnen.

Kidsvolley är världens bästa lagidrott för barn!

 

MVH

 

Ledarna för Volleybompa och Kidsvolley i Habo Wolley

« (Förra nyhet)
(Nästa nyhet) »