Nytt rekord på årets beachvolleyskola!

2018 års beachvolleyskola i Habo lockar mer deltagare än nånsin förr och vi ser fram emot en riktigt rolig vecka tillsammans i sanden efter midsommarhelgen. Här är lite information till deltagarna!

Välkommen till årets beachvolleyskola på Habo Energi Beach Arena. Vi blir 80 deltagare och 20 ledare under veckan. Barnen är indelade i sju grupper (klicka här), men vi kommer att göra en del moment och aktiviteter gemensamt med alla. Om det är något barn som har hamnat i fel grupp så hör av er till mig så får vi se vad vi kan göra!

OM ni vet om någon vuxen/äldre ungdomsspelare ytterligare som kan vara med som ledare någon dag under veckan men som inte har meddelat detta så vore det toppen. Det skulle vara bra att vara någon ytterligare!

Datum: 25-28 juni (veckan efter midsommar)
Tid: 10.00 – 14.00 (torsdagen kör vi på till kl. 16.00)
Plats: Habo Energi Beach Arena (vid Slättens IP)
Blir det mycket dåligt väder så har vi tillgång till sporthall.

Utrustning att ha med sig
Följande utrustning vill vi att alla barn har med sig:

  • Kläder efter väder (gärna en extra t-shirt och varm tröja)
  • Inomhusskor
  • Solkräm
  • Keps
  • Solglasögon är inget måste, men kan också rekommenderas.

Skicka med varma kläder och ett extra ombyte till barnen (gärna i en vattensäker plastpåse) och även ett par gympaskor för inomhusbruk. Vi hoppas givetvis på fint väder, men om det blir riktigt blött så har vi bokat Sporthall. Lite regn är inga problem, men blir det för mycket så flyttar vi inomhus.

Lunch, frukt och vatten
Lunch äter vi i Missionskyrkan som ligger 200 meter från beachvolleyplanerna och då får barnen en välbehövlig paus från utomhusaktiviteterna. Vi kommer också se till att alla får en frukt under eftermiddagen. Vatten finns i direkt anslutning till beachvolleyplanerna, så vattenflaskorna kan fyllas på där.

I deltagaravgiften ingår:
– Lunch
– Frukt
– T-shirt
– Vattenflaska

Mer beachvolleykläder
Om ni utöver detta vill köpa shorts så finns snygga shorts till bra pris i klubbens webbshop och beställer ni nu så kommer det levereras i god tid före beachvolleyskolan (Mikasa Toki är den fina juniormodellen). Webbshopen hittar ni här: www.basesport.se/klubben-1/habo-wolley

Huvudtränare för beachvolleyskolan 2018: Mathias Morency (0708-741920), Jens Persson (0709-740574), Martin Joelsson (0705-247223) och Jens Ottosson (0708-986606). Kontakta någon av oss om du har några frågor!

Förhinder någon dag?
Det är viktigt att du anmäler om ditt barn får förhinder och inte kan vara med någon dag. Skicka då ett sms till Jens Ottosson på 0708-986606.

Med vänlig hälsning,

Jens Ottosson
Habo Wolley
+46 (0)708-986606
jens@miljostrategen.se