Nytt samarbetsavtal mellan Habo Wolley och Base Sport!

Habo Wolley har slutit ett fyraårigt materialavtal med Base Sport. Avtalet innebär att Base Sport får exklusivitet som leverantör av textil, bollar och övrigt volleybollmaterial till föreningen.

Base Sport bygger avtalet tillsammans med MIKASA teamwear och MIZUNO skor. Detta är två enormt starka varumärken inom vår sport, vilket innebär att Habo Wolley går över till varumärken som verkligen andas volleyboll.

Det nya avtalet innebär att föreningen successivt kommer att byta ut klubbens profilmaterial i form av matchställ, overaller m.m.

Gunnar Kärrbrandt på Base Sport ser fram emot det nya samarbetet och det nya klubbsortimentet, utformat med föreningen och dess medlemmar i åtanke.

  • Det känns helrätt för oss att få jobba med en av landets största och mest spännande klubbar. Habo Wolley står för både bredd och toppnivå. Det känns spännande, roligt och inspirerande att få anta utmaningen som leverantör och partner.
  • Base Sport och varumärkena Mikasa och Mizuno förstärks i och med detta samarbete som ett självklart och attraktivt alternativ för fler volleybollklubbar runt om i landet.

Habo Wolley är mycket stolta och nöjda över att ha fått till en helhetslösning vad det gäller materialförsörjning för klubben till kommande säsonger.

MIZUNO är starka inom volleyboll och har under många år visat att deras skor är av toppklass för just volleyboll.

MIKASA är synonymt med volleyboll och står för kvalitet i världsklass. Vi kommer att få en tydlig volleybollprofil på klubbens konfektion.

BASE SPORT är leverantör till landslagen i volleyboll och har ett bra rykte i volleyboll-Sverige och kan dessutom presentera en mycket bra webbshopslösning för alla våra 450 medlemmar.

Samarbetet smyger igång med lansering av sommarens beachvolleykollektion för klubbens medlemmar och när inomhussäsongen 2018-2019 drar igång så kommer det även finnas en ny klubbkollektion för klubbens medlemmar.

För att komma till webbshoppen så klicka på den här länken!

För mer information kontakta:

Gunnar Kärrbrant, Base Sport AB, 0705-855621

Jens Ottosson, Habo Wolley, 0708-986606