Nyutbildade beachvolleytränare!

Under söndagen åkte Isak Sjölin och Jens Persson till Lund för att delta på tränarutbildning i beachvolley. Både Isak och Jens är tränare i föreningens ungdomsverksamhet och vill gärna förkovra sig ännu mer även inom beachvolleyboll. 

Habo Wolley kommer att ha full aktivitet i sommar på de nya beachvolleyplanerna och det är alltid bra med ny kunskap och inspiration. Svenska Volleybollförbundet arrangerade nu en kurs i samverkan med Lunds VK och det passade utmärkt för våra bägge unga tränare att vara med på detta.

7570_10152156727065991_2144385720_nInstruktör var ingen mindre än dubble olympiern Björn Berg som delade med sig av sin kunskap och erfarenheter. Björn har en enorm erfarenhet efter massor av år inom världstoppen och 20 år som elitspelare i beachvolleyboll.

Både Isak och Jens var mycket nöjda med dagen.

Isak: ”Björn var jättebra som instruktör och var noggrann med att för klara skillnader mellan inomhusvolleyboll och beachvolleyboll”

Jens: ”Vi gick igenom mycket som man redan hade koll på, men en del nytt och det var kul att diskutera och utbyta erfarenheter”

Nu tar vi snart sats mot sommarens beachvolleyaktiviteter!