Örkelljunga hemma på lördag

Nu på lördag är det dags för hemmamatch i Habo Sporthall då Örkelljunga VK kommer på besök. Det är en viktig match för bägge lagen som har visat på en uppåtgående form de senaste omgångarna.

Örkelljunga har haft en ganska tuff höst med ett till stora delar nykomponerat lag. Inför de senaste matcherna har ett flertal gamla profiler i laget gjort comeback, bland annat Peter Lundgren som är en stark spiker. Även alltid pålitliga poängspelaren Tomas Vilimas har fått mer speltid och visat att han fortfarande är att räkna med. Vi kan förvänta oss ett skånskt lag som kommer att kämpa hårt för att försöka vinna den här matchen.

Habolaget spelar med ett härligt självförtroende efter fem raka segrar och laget kommer att ge allt för att ta revansch på skåningarna från förra mötet i Örkelljunga. Vi har hittills visat att vi är starka på hemmaplan och laget ser fram emot att i höstens sista elitseriematch få spela inför hemmapubliken igen.

Kom till sporthallen i Habo och heja fram vårt Habolag på lördag klockan 17:00!

OBS! Glöm inte Vaccinpasset som krävs från och med nu för att komma in på Elitseriematcherna som för alla som inte är spelare, ledare eller funktionärer. OBS!