Örkelljunga nästa!

På torsdag är det dags att bege sig söderut längs E4:an, närmare bestämt till Örkelljunga. Skånelaget ligger på tredje plats i tabellen med 35 poäng precis före Habo Wolley som skuggar på en fjärde plats på 31 poäng. 

Senast lagen möttes i början av december vann Habo med 3-1 i set efter en jämn match i Habo Sporthall. Den segern innebar att Habo klev upp på fjärde plats och säkrade avancemang till Grand Prix.

Örkelljunga har ett ungt lag som anförs av en rutinerad poängplockare i form av Tomas Vilimas på högerkanten som just nu ligger på en 5:e plats i Elitseriens poängliga med 275 poäng tätt följd av Habos Erik Sundberg på 272 poäng. Blir det månne någon av dem som avgör torsdagskvällens match?

Habo Wolley kommer till spel med tre raka segrar med 3-0 i ryggen och åker till Skåne för att ge serietrean en rejäl match på deras hemmaplan. Vi räknar med att det är ett revanschsuget Örkelljunga som vi kommer att möta och ska göra vad vi kan för att möta upp detta med ett starkt spel från vår sida.

Aktuell tabell

Nu återstår det bara tre matcher av grundserien, så slutspelet är verkligen i sikte och att komma in i det med ett bra flow ska inte underskattas. Nu kör vi!

« (Förra nyhet)
(Nästa nyhet) »