Pigg 30-åring firade i helgen

Habo Wolley har nu firat 30-årsjubileum och vi gör det som en större och härligare förening än nånsin tidigare. Vi firar med 450 aktiva medlemmar och massor av engagerade ledare i föreningen!

Damlaget och herrlaget spelade jubileumsmatcher redan under torsdag & fredag. Elitlaget tog ett initiativ till fri entré på fredagsmatchen och starta en insamlingsbössa till Musikhjälpen. Elitlaget och styrelsen skänkte själva 20 kr/publik vilket landade på 4000 kr.

Jubileumsturneringen på lördagen lockade 23 lag och 160 spelare i seniorklassen (sexmanna) och ytterligare ett 20-tal lag och 80 barn och ungdomar i kidsvolley- & fyrmannaklasserna. Även Volleybompa passade på att ha sin avslutning under lördagen och där var cirka 35 barn med föräldrar. Vilken grymt härlig dag i hallen!

Habo Sporthall var fullt av möten mellan gamla vänner som inte sett varandra på flera år och pojk- & flicklag från olika generationer mötte varandra i prestigefyllda matcher. Tre generationer av Elitserielag fick vi också se på banan under dagen. Många av lagen visade upp en riktigt fin volleyboll vilket var roligt att se. Dagen avslutades som sig bör med prisutdelning. Vi kan förmoda at det är ganska många som har en viss träningsvärk nu…

På kvällen var det bankett på Tegel i Jönköping. Vi var 104 personer på denna tillställning som var riktigt trevlig med flera tal och videohälsningar från flera klubbprofiler som inte kunde vara på plats. God mat & dryck, dans och trevligt sällskap. Festen slutade inte förrän sent på natten då de sista gästerna traskade hemåt.

Lagbilder från Jubileumsturneringen: Bilder på alla lag finns här (klicka här) 

Fler bilder från dagen på klubbens Facebooksida

Resultat från Jubileumscupen

Vi är nog många som redan nu längtar efter nästa jubileumsfirande 2022. Fram till dess så kommer Habo Wolley att fortsätta att utvecklas och det ska bli mycket spännande att se var föreningen är om fem år från nu.

God jul alla Habo Wolleyiter!

/Jens Ottosson

Många av klubbens grundare var på plats!

Eldin höll ett uppskattat tal

Segrarlaget i Damklassen

Fyrmannacupen

Elitlaget mötte P03-04 i kvartsfinal!