Poängjakt i Södertälje

Det lackar mot jul och i stugorna slipas det för fullt på julrimmen, men innan Habo Wolleys spelare kan fundera på vad som egentligen rimmar på ”robotdammsugare”, så har de två matcher att fokusera på. Den första av de två återstående höstmatcherna spelas imorgon, lördag, borta mot Södertälje.

Elin Warners lag hade i år stora förväntningar på sig inför säsongen, många tippade dem högt och vissa trodde även att de skulle vara ett av de fyra GP-lagen. Hösten har dock inte gått riktigt som det var tänkt, i dagsläget ligger de på åttonde och sista slutspelsplats, fyra poäng före Habo. Trots detta finns det mycket kvalitet i den breda truppen så i sina bästa stunder är det ett mycket svårslaget lag.

För vår del har hösten varit skral rent poängmässigt, men jag tycker att vi i flera matcher har visat att vi kan prestera bra volleyboll mot riktigt bra motstånd. Nu gäller det att vi kan hålla den nivån över en hel match, i så fall anser jag att vi har goda chanser att åka hem från Södertälje med säsongens andra vinst.

Matchen spelas i Täljehallen klockan 16.00 imorgon.

/Coach Lillis