Prestigefylld hemmamatch för Habo Wolley!

Med tre sammandrabbningar än så länge under säsongen står det 2-1 i matcher till Örkelljungas fördel. Imorgon får Habo Wolley chans att på hemmaplan jämna ut ställningen! Klockan 19:00 slås första serven!

För bara åtta dagar sedan vann Örkelljunga på hemmaplan det senaste mötet mot Habo med 3-1. En mycket stabil insats av landslagsmeriterade Peter Lundgren, som är tillbaka efter en tids skada, och japanska passaren Shun Imamura var några av nycklarna som ledde till segern för Örkelljunga.

Habo har nyligen haft problem med sjukdomar i laget, och i bortamatchen mot Örkelljunga saknades den betydande spelaren Jens Persson i truppen. Dagarna innan låg även libero Elias Andreasson hemma i feber och missade bland annat matchen mot Falkenberg. Nu är dock truppen åter intakt, och med hemmapubliken i ryggen hoppas man kunna rubba Örkelljungas spelsystem. Tränare Alessandro Lodi har flera gånger poängterat hur mycket Shun Imamura gör för att höja Örkelljunga, så Habo måste lyckas med att både pressa serven och vara alerta i block- och försvarsspel.

Matchen kommer streamas live på Volleykanalen, som för första gången kommer till Habo för att sända!
Länk: http://volleykanalen.se/live/170207

Datum: Tisdag 7 januari
Tid: 19:00
Plats: Habo Sporthall

Välkommen till Habo Sporthall!

 

Foto: Torbjörn Gemhed