Rapport från 3-kungaslaget 2019

3-kungaslaget i Kungälv är Nordens största ungdomsturnering som i år lockade lag från Sverige, Norge och Danmark. Habo Wolley deltog med hela 14 lag och vi har haft en riktig toppenhelg med mycket roligt och även sportsliga framgångar.
 
Resultatmässigt slutar vi på 3 guld, 3 silver och 1 brons vilket innebär att hälften av våra lag tar medaljer. Vi deltar med lag i samtliga klasser på årets 3-kungaslaget och alla lag gör bra insatser. Det är alltid roligt att se hur framförallt de yngsta lagen utvecklas under en hel helg när man är iväg på en stor cup. 
 
Vi har en skön klubbkänsla som visas tydligt den här helgen, när de äldre lagen skyndar sig för att kunna heja fram de yngre under söndagens avslutande matcher. En stor applåd även till alla klubbens ledare som följer med och gör denna helg till ett härligt minne för våra ungdomar!
 

Alla medaljörer

 
Level 4 – medalj till alla lag
Habo Argentina: 3 segrar, 3 förluster
Habo Brasilien: Seger i alla matcher
 
L5F
1 EVS Team 07
2 Habo Wolley Frankrike
3 EVS Stars 07

9 Habo Cuba
 
L5M
1 Habo Wolley Holland
2 KFUM Jönköping 2
3 KFUM Jönköping 3

5 Habo Italien
 
L6F
1 Sollentuna Fenix
2 Gislaved Gyllenfors
3 Gislaved Sörgården

4 Habo Kanada
7 Habo Mexico
 
L6M
1 Habo Wolley Japan
2 Floby VK
3 EVS Patrica
 
FU16
1 Malmö VK
2 Kronan VBK
3 Sollentuna Nike

7 Habo F16
 
PU16
1 Södertelge VBK
2 Habo Wolley P16
3 Koll Lions
 
FU18
1 Habo Wolley F18
2 Solna VBK
3 Ikast KFUM-2
 
PU18
1 Ikast KFUM-2
2 Habo Wolley P18 vit
3 Habo Wolley P18 röd
 
Länk till resultatsidan: https://www.profixio.com/matches/trekungaslaget-2019
 
 

Referat från våra lag

 
Habo F18 (1:a av 24 lag)

F18

Denna helg har Habo Wolleys F18 lag spelat trekungaslaget och dessutom har flera i laget introducerats för varandra för första gången i och med att vissa spelare bor i Falköping och spelar för RIG. Detta betydde att laget behövde spela ihop sig i början vilket fungerade riktigt bra redan i första matchen.

 
Vi inleder första matchen mot det danska laget Ikast med att spela på bra men med en del servemiss vilket ledde till förlust i första set 22-25. I nästa set pressar vi på vår serve och Ikast spelar därmed svajigare mottag. Setet slutar till vår fördel och vi vinner 25-22.
 
Nästa match blir avgörande om vi ska gå vidare till A-slutspel eller inte. Med tanke på att matchen mot Ikast slutade lika med lika setsiffror betydde det att vi behövde förlora mindre poäng mot det norska laget Hallden än vad Ikast tidigare gjort. Ikast förlorade endast 10 poäng, då alla matcher började på 5-5, alltså behövde vi hålla tillbaks med egna misstag och som tidigare sätta hög press i vår egen serve. Detta lyckades vi med och förlorade endast 9 poäng vilket gjorde oss till gruppsegrare och vidare till A-slutspel. Setsiffror 25-10; 25-9.
 
I A-slutspel stod Täby som våra motståndare i kvartsfinal där nivåan låg emellan Ikast och Hallden vilket gjorde det möjligt att spela runt med olika spelare och positioner. Setsiffror: 25-16 ; 25-20.
 
Vidare till semin så står vi inför vår tuffaste match i hela turneringen där vi möter ännu ett Ikast lag. En riktigt spännande match innehållande mycket bra volleyboll vinner vi tillslut 15-12 i avgörande set vilket ger finalplatsen och säkrad pallplats. Setsiffror: 25-23 ; 22-25 ; 15-12.
 
I finalen ställs vi inför Solna där vi vinner första set 25-17 med bra spel från alla. I andra set blir vårt spel lite svajigt och vi missar mycket serve men tar ändå hem setet 25-23.
 
/Towe Sjödell 
 
Habo Brasilien (Seger i alla matcher)
Lag Brasilien bestående av Ida Liljegren, Noa Junvik, Ben Zethson och Eskil Joelsson spelade i level 4.
 
Vi ställdes mot både äldre och större motstånd men lyckades ändå gå genom hela turneringen utan att förlora någon match. 
 
Laget fick mycket beröm för sitt fina spel av både motståndare och publik.
Sista matchen fick vi även spela till ”O, A röd o vit” då stora delar av U18 lagen hejade på, det var härlig avslutning på rolig helg.
 
/Håkan Junvik
 
Habo F16 (7:a av 24 lag)

F16

Efter en komfortabel vinst mot det norska laget Koll stod gruppfinal mot de danska laget Vestsjælland på tur. Matchen slutade 1-1 men tack vare bättre poängskillnad stod vi ändå som gruppsegrare och var kvalificerade för A-slutspel.

Tyvärr förlorade vi kvartsfinalen och fick därför spela placeringsspel där vi slutade på en 7:e plats av hela 24 lag.
Julia Larsson som i vanliga fall inte brukar passa blev satt på passarposition och löste det helt galant! Även Ida Lindgren levererade många fina pass som Matilda Tjernqvist och Emelina Nilenfjord gick upp och dunkade ner. Lara Mahmud visade att hon var störst framme vid nät då hon blockade ner flera bollar medans Nellie Lundell spelade ett väldigt stabilt och bra försvarsspel. I serve briljerade Alicia Wigardtsson och Nellie Ytterström och de gav oss flera serveess under turneringen.
Sammanfattningsvis spelade tjejerna fantastiskt bra volleyboll under hela helgen och humöret och energien var alltid på topp. En ära att coacha dem!
 
/Sofia Florqvist
 
Habo P16 (2:a av 12 lag)

P16

Helgens Trekungaslaget var på förhand en ganska ny situation för många i laget. Det var första tillfället som gruppen P05-06 skulle spela sexmannavolleyboll helt på egen hand. Visst har alla som var med spelat sexmanna någon enstaka gång tidigare men aldrig tillsammans. När de har varit i övergångsperioden från fyrmanna till sexmanna så har de spelat med de som är äldre men nu var det alltså dags att pröva vingarna på egen hand. 

 
Efter en ganska knackig inledande match mot Södertelge i gruppspelet fanns det en hel del att jobba på. Vi tar bara 3 egna anfallspoäng och simpla gratisbollar ställer till världens bekymmer för oss. Trots detta skapar vi bekymmer för det duktiga Stockholmslaget, som är favoriter i turneringen, och kniper sånär första set mycket tackvare bra serve, vi har 10 servepoäng. Matchen förloras tillslut med 2-0. 
 
Gruppspelets nästa två matcher mot Koll och KFUM Umeå är inte lika utmanande och vi vinner 2-0 i både. Spelet börjar dock sätta sig på plats och samarbetet mellan passare och anfallare fungerar bättre och bättre. 
 
Kvartsfinalen spelades halv sju på lördagen och vi hittar en gruppetta på andra sidan nätet, nämligen Oslo Volley. Jag vet inte om det är den sena tiden eller vad men vi får en bedrövlig start på matchen. Oslo går ut med en enormt tuff serve och våra killar lyckas inte hålla fokus på rätt grejer utan fokus hamnar på domaren och faktum att det inte går som de vill. Då blir det mycket svårt att spela volleyboll och vi förlorar också första set med klara siffror. I andra set lyckas vi lugna ner oss och börja lita på vårt eget spel igen och vi drar ganska snabbt ifrån och kan vinna och tvinga fram ett tredje och avgörande set. Även här är det inget snack om saken och vi vinner och går vidare till semifinal. Här måste jag verkligen ge killarna cred, inte för hur de uppför sig i första set utan för hur de lyckas vända på sin inställning till andra och tredje set och det är därför vi lyckas vinna andra set. 
 
Söndagens semi bjöd på sovmorgon och matchstart klockan 11.00. Motståndet blev relativt nystartade stockholmsklubben Hästhagen, ett lag som liknar vårt med lite mindre med bollsäkra lirare. Det är inledningsvis jämnt men vi lyckas bra i serven och rycker i mitten av båda seten och vinner matchen 2-0. Att ta oss till semi var nästan det över förväntan och faktum att laget nu stod i final var en mycket bra resultat.
 
Södertelge har också de lyckats bra i turneringen sen vi möttes i den inledande matchen och nu är det dags att mötas även i den avslutande matchen. Finalen inleds och det märks att det nu är final, nivån har höjts på båda sidor av nätet och det är långa bolldueller och spektakulära poäng. Södertelge kniper första set och i andra set får de en grym start. Habo låg under med 8 poäng när servespelet verkligen börjar funka och snart är det jämnt i setet igen. Habo lyckas gå förbi och vinna och vi stod inför ett skiljeset i finalen. Lagen följs åt och vid ställning 11-12 vinner Södertelge en avgörande boll till 11-13och de lyckas hålla den tvåpoängsledningen och vinna matchen. 
 
Givetvis är det surt att förlora en jämn final men vi kan inte vara annat än nöjd med vår prestation denna helgen. Alla i laget har vuxit som volleybollspelare och gått framåt. Jag är väldigt nöjd med hur vi behandlat varandra, förståelse och tålamod har präglat spelet och vi har fått lära oss hur vi ska få saker att fungera och sen fixat till en grej i taget. 
 
Trekungaslaget är som turnering något unikt, att få åka med klubbens alla ungdomar i olika åldrar är det bästa vi gör. Att få uppleva F18s guld samtidigt som guld i Level 5 och kolla in våra grymma Level 4-spelare och alla andra fantastiska Habo Wolley-lag är så kul!
 
/Jens Persson 
 
Habo Holland (1:a av 15 lag)

Holland

Lag Holland började trekungaslaget med ett stabilt spel.

 
Från det blev laget bara mer och mer samspelt och mer och mer vågat vilket ledde till att laget tog sig hela vägen till GULD! 
 
Habo Holland bestod av Casper Tjernqvist, Lage Zethson, Noel Samuelsson och Ruben Alnervik.
 
Killarna kämpade bra för varandra hela helgen och att gå obesegrade genom cupen är en stark prestation. Laget bestod av två killar födda 2008 och två födda 2009.
 
Ett stort grattis till Holland som gjorde en fantastisk insats!
 
/Salome Alnervik
 
Habo Kanada (4:a av 16 lag)

Kanada

Moa, Filippa, Elsa och Minea spelade i Level6 flickor.

Vi inledde försiktigt och tappade första set. Därefter gjorde vi rent hus på lördagen, vann gruppen, och vann också kvartsfinalen redan på lördageftermiddagen.
 
Utöver det hann vi också hjälpa L5-flickorna som bara hade tre spelare.
 
Inför söndagen var självförtroendet på topp. Spelet var bra men motståndet ännu bättre. Vi förlorade några jämna set och slutade fyra.
 
Vi vill tacka för stödet från läktarna, där Habo alltid är bäst.
 
/Stefan Liljegren 
 
Habo Cuba (9:a av 16 lag)

Cuba

Habo Cuba slutade på en 9:onde plats i L5F efter sin vinst i B-finalen.

Laget, bestående av Matilda Axelsson, Lovis Vilhelmsson, Filippa Göhlin och Elin Andersdotter, har under helgen utvecklats enormt på grund av viljan att bli bättre och tron på varandra.
Poängtavlan blev beviset på tjejernas utveckling då laget vann alla sina matcher under söndagen och därmed B-slutspelet.
Vinsterna berodde mycket på den härliga lagandan som alltid fanns med och tålamodet på planen.
Att tjejerna vågade testa nya saker de övat på under träningarna ledde till att motståndarna överraskades av vassa överhandservar och anfall. 
 
/Kajsa Hageberg
 
Habo Frankrike (2:a av 16 lag)

Frankrike

Laget Habo Frankrike bestod av Frida Ottosson, Ester Erlandsson och Emma Wulff. Den fjärde kuggen i kedjan, Isabelle Nordström, var sjuk och fick därför stötta laget från hemmaplan. För att stärka trion så lånade laget in spelare från klubbens level 6-lag när inte matcherna krockade.

Habo Frankrike var anmälda i level 5 flickor grönblå klass, men eftersom det bara var en klass i denna level så var motståndet tufft och ofta ett par år äldre. 
 
I den första matchen mot Hässleholm stöttade Moa Liljegren laget, med en kassaskåpssäker seger som resultat.
I andra matchen lyckades trion själva ta en klar seger mot Engelholm Grizzlies.
I tredje matchen stöttade Minea Kilefors i en tuff drabbning mot Engelholm Team -07 som slutade i en förlust, men lagen skulle återses i final.
 
I kvartsfinal väntade Gislaved Henja som vunnit sin grupp. Första set kämpade de tre tjejerna frenetiskt men förlorade knappt. Till andra set anslöt Saga Almfors när hennes parallella match var klar. Det blev en sådan glädje i laget att de sopade banan med motståndarna i andra set. I skiljeset fick motståndarna till en tät defensiv mot Habos frejdiga offensiv vilket ledde fram till en ledning 14-11 för Gislaved, men habotjejerna var iskalla och kröp närmare poäng för poäng utan att spela det minsta passivt. Efter en tung serve från Saga tog tjejerna hem setet med 16-14, och var nu klara för semifinal. Enorm glädje!
 
I semifinalen på söndagen fick tjejerna möta ytterligare ett lag från Hässleholm. Habo Frankrike var även denna match förstärkt med Saga. Efter två tajta set med ett briljant spel stod tjejerna som segrare och vara finalklara!
 
Där väntade återigen Engelholms-laget från gruppspelet. Länge såg det ut som att spelschemat skulle göra att de skulle få spela på tre i finalen, men efter en bortbytt dömning och supersnabb lunch kunde Moa återigen stötta laget. Det var ett stort tryck på läktarna och så klart en riktig stor upplevelse för laget att spela final. Tjejerna kunde hanterade trycket galant och spelade en fantastisk match! De hade slagläge i båda seten men efter några tunga servar från motståndarna föll de med 23-25, 25-27. Stor besvikelse efter att varit så nära segern, men med lite perspektiv kommer nog tjejerna vara mycket stolta över silvret och med sitt fina spel. 
 
Genom hela turneringen hade Habo Frankrike ett otroligt stabilt grundspel och de kämpade frenetiskt på varje boll. De visade även ett stort mod och smashade med fullt tryck i alla möjliga lägen. Ibland även ifrån bakplan. Vi sa hela tiden till varandra att vi struntar i om motståndarna vill spela defensivt och vinna på våra misstag. Habo Frankrike var i Kungälv för att utvecklas och spela anfallsspel – och som tjejerna utvecklades! Motståndarcoacher och domare var mycket imponerade av tjejernas spel och öste beröm över laget. De har ju dessutom 2-3 år kvar att spela samma level om de vill, så de kommer säkert att få sin revansch.
 
Det var mycket kul att se vilka förebilder Moa, Minea och Saga var för tjejerna i laget där de spred lugn och glädje och även tog stort ansvar i spelet. Habo Wolleys upplägg med unga ledare fungerar även bra på cup. 
Vi hade väldigt kul tillsammans i helgen. Jag är otroligt tacksam att som coach fått följa detta glada, talangfulla och hårt kämpande gäng och vi ser nog alla redan fram emot nästa cup!
 
/Markus Erlandsson
 
Habo Mexico (7:a av 16 lag)

Mexico

Habo Mexico spelade i L6F och bestod av inga mindre än Alma Joelsson, Anna Ottosson, Hilma Ramsö och Saga Almfors.

 
I gruppen väntade lag från Hästhagen, Sollentuna och Helsingborg. Habo vann samtliga matcher komfortabelt med 2-0 i set. Detta resulterade i att vi slutade som gruppvinnare i grupp A och gick vidare till A- slutspel.
 
På lördagskvällen väntade en tuff kvartsfinal mot ytterligare ett Sollentuna lag, där vi spelade ruskigt bra och det blev lååånga bolldueller mellan de båda lagen. Tyvärr slutar matchen med en knapp förlust i tredje set.
 
Under söndagen blev det två jämna matcher, i första matchen väntade Vindrarp Ellen på andra sidan nätet och vi kunde tyvärr inte knyta ihop säcken. I andra och sista matchen blev det en vinst mot Vindrarp Anna. Habo Mexico slutar på en väldigt välförtjänt 7e plats.
 
Tjejerna fick mycket beröm från ett flertal ledare som var imponerande över lagets anfall- och försvarsspel och jag kan inte annat än hålla med!!
 
Dos, tres México!!🏐🤩
 
/Sofia Larsson
 
Habo Japan (1:a av 12 lag)

Japan

Habo Japan (Wilhelm Axberg, Felix Hallernäs, Albin Eiderhed och Ted Zethson) spelade level 6.

 
Efter en nervös start med sju raka förlorade bollar vaknade de till och vann ganska klart mot ett EVS-lag i första matchen.
 
I andra mötte de Lund och spelade från start med ett tryggt spel utan att segern någon gång var hotad.
 
Till tredje matchen förstärktes coachningen kraftigt av elitseriespelare Moa Morency. Med hjälp av hennes rutin och kloka råd, angående bl.a. kroppsspråk och peppning av lagkamraterna, höjde sig laget till en nivå som krävdes för att besegra ett mycket stabilt flobylag som plockade upp det mesta i försvaret och ofta kom till vassa avslut. Därmed var gruppsegern klar.
 
Kvart- och semifinal vanns ganska enkelt mot Kungälv och ett annat EVS-lag.
 
I finalen väntade på nytt Flobylaget från gruppen och denna gång blev det ännu jämnare. Habo började riktigt bra och vann första set, men sen kom lite fler egna misstag och Floby spelade upp sig så att det krävdes skiljeset innan Habo kunde vinna med 2-1.
 
En positiv laganda och ett stabilt spel med bra tryck i avsluten räckte till en välförtjänt seger!
 
/Paul Zethson
 
Habo Italien (5:a av 15 lag)

Italien

Leo Nordström, Elias Samuelsson, Hannes Holmberg, Nils Lalander, Joel Vigartsson

Coacher: Johan Samuelsson, Niclas Nordström
 
Laget spelade i en trelagsgrupp efter ett sent avhopp. Italien vann båda gruppspelsmatcherna komfortabelt i två raka set. Bra servar och lugnt spel med bra grundslag och effektiva avslut gav seger i gruppen och avancemang till kvartsfinal
 
I kvartsfinalen ställdes man mot Malmö. Ett tekniskt mycket bra lag. Italien hade svårt att avgöra och det blev lite nervöst. Trots ledning 20-14, förlorade laget första set med 23-25. Pep talk och bra coachning gjorde att laget kunde vinna andra set klart med 25-18. Men i tredje var nervositeten tillbaka och det tillsammans med mycket stabilt spel av motståndarna gjorde att laget förlorade 9-15 avgörande tredje set.
 
Man bröt ihop, köpte en hel del välförtjänt lördagsgodis, fick en god natts sömn och kom tillbaka på söndagen med revansch i ögonen. Italien kunde knipa femteplatsen efter två raka vinster. Första matchen var löjligt spännande men slutade med en 2-0 vinst efter 30-28 i andra set. Grym insats av grabbarna som visade sitt bästa när det gällde för att få revansch efter kvartsfinalförlusten. Matchen om femteplatsen blev en jämn tresetare mot värdklubben Kungälv. Habo kunde gå segrande efter 2-1 i set.
 
/Niclas Nordström 
 
Habo Argentina (3 vinster, 3 förluster)

Argentina

Habo Argentina spelade i level 4 och det innebär att alla lag får medaljer.

 
Argentina hade en tuff första dag med bra motstånd och tyvärr idel förluster.
 
Tjejerna kämpade dock på hårt och gav aldrig upp, och mot slutet av dagen hade de hittat varandra och hade ett jättefint spel!
 
Dag två spelades tre matcher och Argentina fick känna på att vara obesegrade!
 
Fantastiskt bra spelat!
 
I laget spelade: My Blomqvist, Lovis Blomqvist, Isabel Lindeberg, Emmy Strid, Noomi Sparr.
 
/Fia Strid
 
Habo P18 Vit (2:a av 19 lag)

P18 Vit

P18-klassen var glädjande nog stor med 19 lag, varav flera från Norge och Danmark. Kul med omväxling från de mer välkända svenska rivalerna.

 
Habo Vit gjorde ett mycket stabilt gruppspel i en stor femlagsgrupp, med idel segrar. Även kvartsfinalen städades av utan större bekymmer. Trots att vi testar flera olika uppställningar så anpassar sig laget på ett imponerande sätt och levererar fint spel.
 
I semifinalen väntade sedan kompisarna i Habo Röd, som skrällt mot topplaget Ikast från Danmark i sin kvartsfinal. Semifinalen blir en fantastiskt match för Habo Vit, där samtliga presterar på högsta nivå utan att tveka en enda gång. Detta resulterar i en lite otippad men skön seger.
 
Finalen spelades inför fulla läktare i Mimershallen, mot ytterligare ett Ikastlag. Efter en tuff start jobbar sig laget tillbaka och pressar Ikast hela vägen till avgörande set, där det tyvärr blir förlust med 14-16.
 
Det var ett tag sen jag coachade dessa grabbar och det är smått otroligt hur snabbt de går framåt. Jag imponeras av spelet de presterar, men även hur de agerar både på och utanför planen. Ett riktigt gott gäng, helt enkelt!
 
Habo Vit var Victor Arvidsson, Nezar Harouk, Isak Junvik, Isak Joelsson, Olle Johansson, Alvin Almberg, Elias Blom och Gustav Hellström.
 
Tack för att jag fick vara med!
 
/Martin Joelsson
 
Habo P18 Röd (3:a av 19 lag)

P18 Röd

Årets U18-klass för pojkar var verkligen internationell med 11 svenska, 5 norska och tre danska lag. Riktigt roligt att möte internationellt motstånd på ”hemmaplan”!

 
Vi startade på lördagen i en fyrlagsgrupp där vi först mötte norska Koll gutter jr. Här spelade vi ganska stabilt och vann matchen med 2-0 (25-22, 25-15).
 
Den andra matchen visste vi skulle bli tuff då det var danska Ikast 2 på andra sidan nät. Ikast visade sig vara en tuff nöt att knäcka och vi fick inte till något vägvinnande spel vilket resulterade i förlust med 0-2 (20-25, 20-25). Detta innebar att vi var tvungna att vinna den sista gruppspelsmatchen mot värdlaget från Kungälv. Vi gick in i den matchen med fullt fokus och höll uppe trycket hela matchen som vi till sist vann med 2-0 (25-10, 25-14).
 
Inför söndagens kvartsfinal så visste vi att vi kunde ha en liiiten chans att vinna om vi gjorde en riktig kanoninsats. På andra sidan nätet stod storfavoriten Ikast 1 som innehöll ett flertal danska ungdomslandslagsspelare. Det skulle bli tufft, mycket tufft att vinna. Vi hamnade snabbt efter några bollar och förlorade första set med några bollars marginal 21-25. Inför det andra setet så kände vi ändå att det här inte skulle vara omöjligt om vi kunde få igång vårt eget spel. Från start trampade vi sen gasen i botten och spelade vår klart bästa volleyboll för turneringen. Grym servemottagning och solid sideout gjorde att Ikast inte gavs något andrum. Vi pressade dem i serven och knep en pinne då och då. När krutröken till sist lagt sig stod vi där som segrare med 2-1 (21-25, 25-21, 15-13).
 
I semifinalen väntade våra kompisar i Habo vit. De startade matchen i ett rasande tempo och pressade oss hårt i sin serve vilket gjorde att vi snabbt kom efter med 5-6 bollar. Sakta men säkert tuggade vi oss tillbaka i matchen och var om vid ställningen 17-16, men det hjälpte inte då Habo vit var det bättre laget den här matchen. Till sist stod det klart att det blev en bronsmatch att se fram emot istället för final. Förlust med 0-2 (23-25, 20-25). Grattis till Habo vit som gjorde en kanonmatch!
 
Inför bronsmatchen bestämde vi oss för att vi inte skulle ge Södertelge några möjligheter att andas. Vi tryckte på från start och pressade på både i serve och anfall. Det blev en riktig bra avslutning för oss där i gör vår näst bästa match för turneringen och vinner med klara 2-0 (25-18, 25-18).
 
Det har varit en riktigt rolig och lärorik helg för oss och det är ett privilegium att få vara med som coach för de här grabbarna. I Habo röd spelade Carl Larsson, Jacob Perhamn, Isak Sandberg, Johan Ottosson, Hugo Morency, Axel Almfors, Marcus Gemhed och Filip Björkbäck. Hälften av dessa har ett år kvar i P18-klassen.
 
/Jens Ottosson
 
Det var allt för den här gången – ett stort tack till Kungälv som arrangerar 3-kungaslaget med den äran – vi ses igen nästa år!
 

Hasta la vista 3-kungaslaget!

(Nästa nyhet) »