Rapport från Habo Wolleys årsmöte 2016

Habo Wolley hade årsmöte måndag 20 juni i Missionskyrkan i Habo.
En mindre skara av klubbens medlemmar samlades på årsmöte där föreningens verksamhet den gångna säsongen gicks igenom och där planer för den kommande säsongen presenterades.

Föreningen kan se tillbaka på en säsong där antalet aktiva medlemmar har närmar sig 400. Främst växer föreningen underifrån med barnverksamheten under 10 år, men även de äldre lagen har fått tillskott av fler spelare.

Läs hela verksamhetsberättelsen: Verksamhetsberättelse för Habo Wolley säsongen 2015-2016

Vi har ett otroligt händelserikt år bakom oss. Med risk för att bli tjatig så kan vi åter igen säga, att aldrig har det hänt så mycket under en säsong i vår klubb.

  • Genom arvfondsprojektet ”Volleybompa en bra start”, har vi fått ett 25 tal klubbar att starta upp barnverksamhet enligt vårt koncept.
  • Barn i Habos skolor i alla åldrar har fått prova på volleyboll.
  • Vi har arrangerat fler cuper än någonsin med nya deltagarrekord.
  • Vi driver ett integrationsprojekt som i första hand vänder sig till ensamkommande flyktingbarn.
  • Vi har haft besök av idrottsministern.
  • Vi har också varit delaktiga i ett tiotal inspirationsdagar tillsammans med smålandsidrotten.

Till sist så lyckades vårt elitserielag, efter en mycket stark vårsäsong ta sig till slutspel. Väl där lyckades vi störa Falkenberg och knipa en seger på bortaplan. Uppslutning på läktarna var glädjande nog bättre än de senaste säsongerna.

Allt detta har varit möjligt tack vare ett stort engagemang bland alla våra ledare. Ingen annan klubb kan visa upp en sådan mängd aktiva i de yngre åldrarna eller ett så stort antal ledare.

Det är också roligt att vi nästa säsong, har ett mycket ungt damlag, med stor utvecklingspotential som får pröva på div 2 spel. Den stora lust och glädje som finns bland både aktiva och ledare gör att vi kan se framtiden an med stor tillförsikt.

Styrelsen vill tacka alla som medverkat under säsongen 2015/2016 till Habo Wolleys mycket positiva utveckling, Vi fortsätter vår resa mot målet att bli landets bästa Volleybollklubb på alla nivåer.

Klubbens ekonomiska ställning
Det ekonomiska resultatet för säsongen 2015-2016 slutade på +81 000 kr, vilket innebär att föreningen nu har ett positivt eget kapital på cirka 326 000 kr. Habo Wolley har en stabil ekonomi, vilket är långsiktigt viktigt.

Styrelseledamöter
Anna Morency lämnade styrelsen och tackas för sina insatser. Anna kommer att vara fortsatt engagerad i föreningen, särskilt runt föreningens damverksamhet.

Lovisa Svensson valdes in som ny styrelseledamot i föreningen.

Styrelsen 2016-2017
Ordförande: Jan-Anders Haag
Sekreterare: Niclas Nordström
Kassör: Fredrik Hult
Ledamot: Martin Joelsson (barn/ungdom)
Ledamot: Jens Ottosson (marknad)
Ledamot: Andreas Hult (senior herr)
Ledamot: Lovisa Svensson (dam)
Ledamot: Arvid Haag (event)

Valberedning 2016-2017
Ordförande: Claes Larsson
Ledamot: Jörgen Johansson
Ledamot: Paul Zethson

Revisorer 2016-2017
Henrik Snäll
Claes Larsson

Habo Wolley ser med tillförsikt fram mot att fortsätta utveckla föreningen kommande säsong. Vi kommer att fortsätta att växa och bidra till att utveckla svensk volleyboll!