Rapport från Habo Wolleys årsmöte

Habo Wolley hade årsmöte måndag 15 juni i Missionskyrkan i Habo.
En mindre skara av klubbens medlemmar samlades på årsmöte där föreningens verksamhet den gångna säsongen gicks igenom och där planer för den kommande säsongen presenterades.

 

Föreningen kan se tillbaka på en säsong där antalet aktiva medlemmar har gått från 245 till 320. Främst växer föreningen underifrån med barnverksamheten under 10 år, men även de äldre lagen har fått tillskott av fler spelare.

Läs hela verksamhetsberättelsen: Verksamhetsberättelse för Habo Wolley säsongen 2014-2015

Vi har ett otroligt händelserikt år bakom oss. Aldrig har det hänt så mycket under en säsong i vår klubb. Vi har startat upp arvfondsprojektet ”Volleybompa en bra start”, där bland annat Unga ledare ingått. Alla barn i Habos skolor från årskurs 2-9 har fått prova på volleyboll. Vi har arrangerat en mängd cuper och vi har deltagit i fler tävlingar än någonsin. Till sist så lyckades vi hålla oss kvar i elitserien efter ett lyckat kval med glädjande stor uppslutning på läktarna.

Detta har varit möjligt tack vare ett stort engagemang bland alla våra ledare. Ingen annan klubb kan visa upp en sådan mängd aktiva i de yngre åldrarna eller ett så stort antal ledare. Det är extra glädjande att se den stora ökningen av flickor som nu börjat spela volleyboll hos oss. Den stora lust och glädje jag kan se bland både aktiva och ledare gör att vi kan se framtiden an med stor tillförsikt.

Styrelsen vill tacka alla som medverkat under säsongen 2014/2015 till Habo Wolleys positiva utveckling, Vi har tagit ytterligare ett stort kliv mot målet att bli landets bästa ungdomsklubb på alla nivåer.

Utmärkelser

Två särskilda utmärkelser delades ut på årsmötet:

Årets Stora Träningspris: Filip Bratic

Årets Unga Eldsjäl: Marcus Perhamn

Klubbens ekonomiska ställning
Det ekonomiska resultatet för säsongen 2014-2015 slutade på +88 000 kr, vilket innebär att föreningen nu har ett positivt eget kapital på cirka 245 000 kr. Habo Wolley har en stabil ekonomi, vilket är långsiktigt viktigt.

Styrelseledamöter
Två styrelseledamöter lämnade styrelsen och tackas för sina insatser: Per Åkerstedt och Torbjörn Gemhed. Bägge kommer att vara fortsatt aktiva i föreningen i andra roller.

En styrelseledamot valdes in i styrelsen; Martin Joelsson. Styrelsen gavs även mandat att ta in ytterligare en ledamot under året.

Styrelsen 2015-2016
Ordförande: Jan-Anders Haag
Sekreterare: Niclas Nordström, omval 2 år.
Kassör: Fredrik Hult, omval 2 år.
Ledamot: Martin Joelsson, nyval 2 år.
Ledamot: Jens Ottosson, omval 2 år.
Ledamot: Andreas Hult, omval 1 år.
Ledamot: Anna Morency, omval 1 år.
Ledamot: Arvid Haag, nyval 1 år.

Valberedning 2015-2016
Ordförande: Claes Larsson
Ledamot: Jörgen Johansson
Ledamot: Paul Zethson

Revisorer 2015-2016
Henrik Snäll
Claes Larsson

Habo Wolley ser med tillförsikt fram mot att fortsätta utveckla föreningen kommande säsong. Vi kommer att fortsätta att växa och bidra till att utveckla svensk volleyboll!