Rapport från VSS Herr i Trollhättan

Habo Wolley spelade säsongens första VSS Division 3 på Lördagen. Vi åkte med två lag denna gång och det blev en tidig avfärd då det är två timmars bilresa till Trollhättan. 

Habo U bestod av ett gäng ungdomsspelare där David Perhamn höjde medelåldern markant eftersom han är 17 år ;). Övriga spelare i laget var Johan Ottosson, Olle Johansson, Isak Junvik, Gustav Hellström, Elias Blom och Jacob Perhamn. Jens Ottosson stod för coachning av laget. Habo U gjorde en fantastisk insats under dagen då de vann fyra matcher, spelade en oavgjord och förlorade en match. Detta innebar till sist en andraplats av tio deltagande lag.

Sex långa matcher varav två gick till skiljeset innebar att det var ett gäng slitna men nöjda killar efteråt. Det var roligt att se våra unga spelare kliva fram och bemästra spel på seniornivå på det här sättet. Vi hade genomgående bra servemottagning och bra press i egen serve, vilket gjorde att motståndarna hela tiden fick jobba för att ta poäng av oss.

Habo C bestod av vårt ”integrationsgäng” ledda av Abudy Sultan och Humojen Nuuri. Övriga spelare i laget var Samar, Zakirya, Samar, Jawid och Samir. Laget hamnade i en tvålakgsgrupp där de kom tvåa och därmed blev det sen ytterligare två matcher i B-slutspel där de vann en av två matcher. Habo C slutade på en sjätte plats av tio deltagande lag vilket får betecknas som klart godkänt. Det märks även här att killarna går framåt hela tiden och vi ser fram emot nästa VSS som då är på hemmaplan söndag 4 november!