Restaurangchansen Habo Wolley

Som många av er vet så brukar vi i klubben sälja Restaurangchansen för att få in pengar till laglagkassorna, detta är ett lätt sätt att få in en bra slant till respektive lag. Dessa pengar används sedan för att hålla nere kostnaden vid olika turneringar och cuper.

De pengar som samlas in till respektive lag ligger kvar i lagkassan till dess att de har förbrukats. Det betyder att även ni som har barn i volleybompa kan sälja och lägga potten i lagkassan för framtida bruk.

Vi kan redan nu börja ta upp förbeställningar, ju tidigare vi kommer igång desto bättre försäljningsresultat blir det. Det kan vara en perfekt  julklapp som levereras lite senare!

Varje häfte eller app ( giltig på 2 telefoner) kostar 260 kr och gäller from 1 feb 2021 och ett år framåt. Vi kommer att få behålla minst halva summan. I ÅR ÄR DET EXTRA FÖRMÅNLIGT ATT SÄLJA. Restaurangchansen firar 20 år och vi i klubben har fått ett extra bra erbjudande. Om vi säljer 250 st häften/appar tillsammans tjänar vi  39.000 kr, dvs 156 kronor/styck. Förra året sålde vi drygt 260 stycken och året innan dess rekordmånga 370 stycken, så det ska vi klara med gemensamma krafter.

Alla lag kommer att sälja, men ju tidigare man börjar m förbeställningar desto mer säljer man! Damlaget hoppas sälja minst 12 häften/appar/person och kanske kan vi utmana dem :-).

HÄFTENA ELLER APPARNA (för 2 telefoner))  ÄR LADDADE MED EN MÄNGD ERBJUDANDE!

Erbjudandena i Jönköping är:

Restauranger 2 för 1 och butiker/företag upp till 50% rabatt. I år finns det extra många take away erbjudande på restauranger.

Det finns en mängd erbjudande på bl a KLÄDER, TRÄNING, BILTVÄTT, SMYCKEN, HÄLSOKOST, LEKAKER, MÅLERI MM
Häftets totala förmånsvärde är runt 30 000, utöver alla rabatterbjudanden i shoppingdelen.

Länk för nedladdning med de olika erbjudandena  https://restaurangchansen.se/wp-content/uploads/RC_Saljmaterial_Jonkoping_Huskvarna_21-22.pdf

Sms:a er vänner,  lägg ut på Facebook, Instagram och ta med till jobbet mm för förhandsbeställning.

Restaurangchansen levereras till Jönköping första veckan i februari och utdelning kommer att ske efter det  i samband med en träning. Betalning sker till säljarna i samband med överlämnandet och ni kommer ha ca en månad på er att redovisa intäkterna.  Det kommer finnas en lagansvarig i varje lag.

Ett tips om det är svårt att träffas och överlämna appar:  Skriv namn på resp app, skrapa koden, fota koden och skicka den till köparen så behöver ni inte överlämna den fysiskt.

Lycka till

Birgitta Karlsson, Habo Wolleys styrelse