RIG Falköping på lördag

Habo Wolleys elitherrar möter RIG Falköping i Frejahallen i Falköping på lördag eftermiddag. Vi ser fram emot en bra match med Habospelare på båda sidorna av nätet. 

Två av de mest framträdande spelarna i RIG Falköping är Habofostrade Theodor Grahn och Nezar Harouk, som bägge representerar Habo Wolley när de inte spelar för RIG. Dessa två tillsammans med Hampus Ekstrand (son till förre Habotränaren Per Ekstrand) är tongivande spelare i årets upplaga av RIG Falköping.

Vi kan se fram emot en tuff match där gymnasiekillarna kommer att ge oss en bra kamp. De har under hösten visat att de kan vinna mot andra lag i Elitserien, så här får inte finnas någon underskattning. Vi vet att det är flera riktigt bra volleybollspelare vi möter även om de är ett ännu yngre lag än vårt eget.

I Habo Wolley har laget tränat på bra under den gångna veckan och det finns en positiv känsla i truppen efter de senaste två helgernas segermatcher. Vi hoppas på att kunna fortsätta den positiva trend som laget är inne i och ska göra vad vi kan för att vinna matchen på bortaplan i helgen.

RIG Falköping – Habo Wolley
Lördag 27 november kl. 14.30
Frejahallen, Falköping

Aktuell tabell (klicka här)

Vi räknar med att Habopubliken söker sig till Falköping på lördag för att heja fram våra rödvita killar till seger igen!