Road trip för elitlaget

Vem vinner Melodifestivalen? Det trodde ni var helgens stora fråga, dock är den stora frågan egentligen vem som vinner morgondagens möte mellan Sollentuna och Habo. Imorgon väntar nämligen säsongens sista seriematch då Sollentuna väntar i en svår bortamatch, så vi kommer därför att spendera denna härliga fredag, fyllt av vårkänslor och fint väder, i bil på väg upp till den kungliga huvudstaden.

Morgondagens motståndare återfinns på sjätte plats i tabellen och har under säsongen presterat riktigt bra resultat på hemmaplan då man har slagit såväl Hylte som Falkenberg, så vi förväntar oss en riktig batalj. Resultatet kommer inte att göra någon skillnad i serien, men för vår egen del är det viktigt att hitta ett bra spel igen så att vi kommer in i slutspelet med en positiv känsla. Det jag framförallt vill se är att vår servemottagning hittar tillbaka till nivån vi hade för ett par veckor sedan, samt att vår egen serve ger mer utdelning än den har gjort tidigare.

På söndag spelas sedan de sista matcherna i serien klart och därefter får lagen på plats 1-4 välja motståndare bland laget 5-8 inför kvartsfinalerna. Så på söndag kväll vet vi vilket lag vi får slå ut i kvarten för att ta oss vidare till semi.

Morgondagens match spelas i Sollentuna klockan 17.00.

/Coach Lillis