Robin Råkeberg klar för ny säsong i Habo Wolley

Robin Råkeberg har skrivit på för ett år till i Habotröjan. Lagbygget tuffar med det vidare och fler nyheter kommer att presenteras inom kort.

Råkeberg kom förra året till Habo från Boråsklubben IK Ymer och spel i division 1. Under föregående säsong gjorde han riktigt stora framsteg och i år finns stora förhoppningar att Robin ska etablera sig i elitserien. Robin är en snabb center som trots sin begränsade längd har styrkan i blockspelet, men det kan även smälla riktigt hårt i anfall från honom

Sportchef Arvid Haag säger följande till klubbens hemsida om värvningen:
-Det är alltid roligt när en spelare vill fortsätta ett år till i klubben. Det är ett gott betyg på vår verksamhet och det är särskilt kul att någon som gick framåt så mycket förra året som Robin väljer att stanna. Jag tror verkligen att han kan bli en positiv överraskning i år.

Robin själv kommenterar att han stannar i klubben med följande:
-Jag är riktigt taggad på säsongen och de nyförvärv klubben gjort gör att det ska bli väldigt spännande att se hur vi kan utvecklas tillsammans.

Vi hämtar Robin Råkeberg välkommen tillbaks till Habo Wolley, och han gör laget sällskap med följande spelare som redan är presenterade och klara:
Alexander Berggren
William Lind
Lars Wilmsen
Dardan Lushtaku
Joakim Lindbom
Elias Andreasson