Säljsuccé i Habo för Tositos Brf Vättervyn på Kärnekulla!

Under sommaren släpptes de första bostäderna i Brf Vättervyn på Kärnekulla i Habo. Redan nu, endast ett par månader senare kan vi meddela att det varit en säljsuccé med endast ett fåtal kvar och därför släpps nu redan etapp 2!

Brf Vättervyns andra etapp består av 33 lägenheter i storlekarna 1-6rok, 24-156 kvm. Samtliga 62 lägenheter (etapp 1 och 2) planeras att flytta in i mars 2022.
Likt första etappen har samtliga lägenheter uppvärmning via vattenburen golvvärme, balkong alternativt uteplats med vidsträckta naturvyer och tillgång till parkeringsplatser. Några av lägenheterna byggs i etage och några har terrasser med helt obruten vätterutsikt. Dessutom har föreningen tillgång till bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och grönområden.

-”Det känns väldigt roligt att vi har fått en sådan lyckad start på Kärnekulla i Habo. Det är ett väldigt bra boende och etapp 1 är nästintill slutsåld. Den lyckade starten gör att vi redan nu släpper Etapp 2 i Brf Vättervyn. Vi har mycket spännande på gång för området och vi kommer under tidig höst berätta mer. ”

-Tommy Fritz
VD på Tosito

Klicka på länken här för Brf Vättervyns hemsida där det finns mer information om lägenheterna, alternativt ring direkt till ansvarig mäklare Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån. Telefonnummer: 072-019 19 11