Seriepremiär på hemmaplan för damlaget!

Nu på söndag (27 september) är det äntligen dags för damlaget att inleda den nya säsongen i division 2 Mellersta Västra. Detta görs i form av ett sammandrag där Team Valla från Linköping och KFUM Örebro kommer på besök.

Efter att ha borstat av oss sanden från beachvolleysäsongen och tränat inomhus sedan början på augusti känner vi oss nu redo för seriepremiären. Vi har under denna period även hunnit med ett antal träningsmatcher mot grannklubben KFUM Jönköping vilket varit nyttigt. Det är viktigt att vi börjar säsongen i god form då Team Valla och KFUM Örebro var med oss i toppstriden förra säsongen men hamnade några poäng efter i slutändan.

Sedan förra året har laget i stort sett hållits intakt samtidigt som vi fått förstärkningar från ungdomsleden. Matilda Tjärnqvist och Alicia Wigartsson har cementerat sina platser i laget från förra säsongen och är nu viktiga pusselbitar i laget. Värt att notera är även att Felicia Filipsson bytt position till passare där hon kommer få mycket ansvar i helgen i och med Towe Sjödells skadefrånvaro.

Nu laddar vi för premiärsammandraget!

Matchschema:

10:00 Habo – Team Valla

12:30 Team Valla – KFUM Örebro

14:30 Habo – KFUM Örebro

Foto: Torbjörn Gemhed