Sju Habolag på Fyrmannacup i Onsala

Under söndagen åkte sju lag från Habo till Onsala för att spela Fyrmanna level 5-7. Det var en lite längre resa än vanligt, men en möjlighet att möta en del nya motståndarlag.

Arrangerande VK Westan med förre Habospelaren & ledaren Kristofer Karlsson vid rodret hade mycket att stå i med hela 32 deltagande lag och bara fyra planer att tillgå. Detta skötte de med bravur och det blev en riktigt trivsam dag i hallen för alla deltagande lag.

Vi tackar för att vi fick komma och kommer gärna tillbaka!

Prispallen i Level 6

Alla Habolag gjorde bra ifrån sig och spelar fin volleyboll. I flera fall fick de möta betydligt större motståndare (och äldre), men matchade upp dessa på ett bra sätt. Fler av våra lag var denna gång mixade med killar och tjejer och det är roligt att kunna göra så ibland. Uppskattat både av ungdomarna och föräldrar. 

På det sportsliga planet gick det bäst för våra lag i Level 7 där vi knep både silver och brons. I level 6 tog vi hem silvermedaljen.

Nästa Fyrmannacup är Mixcupen i Habo den 8:e december och därefter den stora Fyrmannafestivalen på hemmaplan 4-5 januari!

 

Prispallen i Level 7