Skön dubbelseger i Falköping!

Herrar B inledde idag säsongen med dubbla matcher i Falköping och vi kunde åka hem med ett leende på läpparna efter stabilt spel och dubbla segrar!

Habo Wolley B – Falköpings VK (3-0 – 25-11, 25-13, 25-6)

Första matchen spelades mot Falköpings VK och där satte vi snabbt tonen genom bra servepress och stabil egen sideout. Vi kunde spela runt på alla tolv spelare som var med och höll i det egna spelet under hela matchen.

Joel & Noel turades om att spela libero, Isak Joelsson & Marcus passade, Åqe, Carl & Isak Junvik tog hand om centerplatserna, Oliver & Olle delade på högerplatsen och Gustav, Elias, Johan & Isak Joelsson spelade vänstrar under matchen.

Våra poängplockare i matchen:

Oliver Eiderhed, 7 poäng
Gustav Hellström, 7 poäng
Elias Carlsson, 7 poäng
Isak Joelsson, 6 poäng
Per Åkerstedt, 6 poäng
Olle Johansson, 6 poäng
Carl Larsson, 5 poäng
Johan Ottosson, 4 poäng
Marcus Gemhed, 3 poäng
Isak Junvik, 2 poäng

Habo Wolley B – RIG Falköping C (3-0 – 25-13, 25-22, 25-21)

Andra matchen för dagen spelades mot RIG Falköping C som mestadels består av killar som går i ÅK 1 på volleybollgymnasiet. En rolig match för grabbarna då det är jämnåriga på andra sidan nätet. Vi inledde riktigt starkt och i de första setet fick vi bra utdelning på servetryck. I mitten av andra set fastnade vi i några rotationer när motståndarna servade riktigt bra och då blev det plötsligt en jämnare tillställning. Vid 22-22 ryckte vi och tog hem setet. Det tredje setet hade vi et stabilt grepp om och trots att det blev jämnare mot slutet så gardet aldrig något snack om vart segern skulle gå. En rolig match och stabil insats av våra grabbar. 

Joel spelade libero, Johan passade större delen av matchen förutom en sekvens där Marcus gick in, Åqe, Carl & Isak Junvik turades om i mitten, Oliver spelade höger förutom ett dubbelbyte där Olle gick in i tredje set. Gustav, Elias & Isak Joelsson spelade vänstrar.

Våra poängplockare i matchen:

Oliver Eiderhed, 12 poäng
Elias Carlsson, 8 poäng
Isak Joelsson, 8 poäng
Carl Larsson, 5 poäng
Gustav Hellström, 4 poäng
Isak Junvik, 3 poäng
Johan Ottosson, 1 poäng

Tabellen: http://svbf-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=159 

Foto: Torbjörn Gemhed