Södertelge VBK jagar poäng när Habo Wolley kommer på besök!

Imorgon kl 17:00 startar matchen mellan Södertelge Volleybollklubb och Habo Wolley. I tabellen är det jämnt mellan Habo och Sollentuna, medan Södertelge endast ligger fyra poäng bakom!

Habo Wolley vann första mötet mellan dessa lagen med 3-0, men det var första matchen för säsongen och såhär tre månader senare har Södertelge visat att de kan spela stabilt mot topplagen. I december lyckades man ta poäng mot både Falkenberg och Örkelljunga, och månaden innan även mot Hylte/Halmstad. Alltså, trots endast fyra vunna matcher under säsongen ligger Södertelge bara fyra poäng bakom Habo som vunnit sju matcher. Med gott självförtroende och en hunger att avancera i tabellen kan Södertelge innebära en vass motståndare för Habo Wolley!

Efter en tuff start på året i form av förlust mot Hylte/Halmstad är nu även Habo sugna på att komma tillbaka in på vinnarspåret. Efter en träningsintensiv vecka åker nu laget upp till Södertälje för övernattning samt en inplanerad träning på förmiddagen innan match för att vara i bästa möjliga form när första serven slås.

Datum: Söndag 15 januari
Tid: 17:00
Plats: Täljehallen, Södertälje

 

Foto: Martin Joelsson