Sommarkampen är avgjord!

Under i stort sett hela sommaren har barn och ungdomar kommit till Habo Energi Beach Arena på onsdagar och torsdagar för att medverka i Sommarkampen. Sista tillfället var förra veckan och vi har nu fått ett resultat.

Sommarkampen är en turnering där man samlar poäng hela sommaren. Desto fler tillfälle man är med på ju mer poäng kan man lyckas skrapa ihop. Man får alltid poäng för att vara där och extra poäng om det skulle vara regn. Slutar man som vinnare får man 15 poäng och sen färre och färre ju längre ner man placerar sig, som minst kan man få 6 poäng. Vi lottar alltid lag och det blir alltså lotten som avgör om man för dagen kommer agera draglok och förebild, spela med någon som är på samma nivå eller man får vara med och lära sig av någon vassare – detta gör det hela mycket utvecklande. Vi har under sommaren haft fler deltagare än tidigare vilket är väldigt roligt.

Tävlingen har funnits i två former, på onsdagar har det spelats Trebeach för spelare som varit födda 2002 och yngre och på torsdagar har det spelats tvåmannabeachvolley för de äldre ungdomarna. Varje form har haft 9 tillfälle under sommaren som gått och spelarna har fått tampas med vind, sol, regn, värme och kyla.

Så till redovisningen och vi börjar med Trebeachen:

Det var en mycket jämn kamp och det avgjordes inte förrän den sista och avslutande onsdagen.

Resultat:

1:a Marcus Gemhed
2:a Maya Persson
3:a Hugo Morency
4:a Isak Junvik
5:a Olle Junvik

Turneringen hade över hela sommaren totalt 19 deltagare.

Vi fortsätter med resultaten för de äldre ungdomarna dvs tvåbeachturneringen.

Denna kamp avgjordes ganska snabbt av den som placerade sig på första plats men där bakom var desto jämnare.

Resultat:

1:a Filip Bratic
2:a Moa Morency
3:a Hugo Morency
4:a David Perhamn
5:a William Wymark

Turneringen hade över hela sommaren totalt 26 deltagare.

Jag vill tacka alla som gjort denna sommar på Habo Energi Beach Arena till den bästa på många år och jag hoppas vi ses i sanden nästa sommar.

Utdelning av pris till vinnaren kommer ske på årets Inspikedag den 4 september, en dag som jag hoppas alla anmält sig till. Om inte – se till och gör det! Vi ses där!

 

Skrivet av
Jens Persson