Sommarlovskampen avgjord! (inkl. Resultatlista)

Sommarlovskampens sista deltävling och final avgjordes igår på Habo Beach Arena. Det bjöds som vanligt på rafflande dueller, underhållande volleyboll samt spänning utöver det vanliga. Inför sista tävlingen var tävlingen fortfarande helt öppen.

Under sommaren har det spelats volleybollturnering majoriteten av onsdagarna. Deltagarna har lottats in i nya lag varje gång och individuellt samlat ihop poäng över sommaren. Nu var det så dags för final och sommarens sista poäng skulle delas ut. Dessa poäng var högst viktiga eftersom tävlingen var långt ifrån avgjord, det skiljde bara ett poäng mellan ledaren och tvåan och sen ytterligare endast 3 poäng ner till den som låg på tredjeplatsen. Detta bäddade för en spännande och kul turnering. Det kom igår 11 spelare och de lottades in i tre trelag och ett tvålag.

Det var kul att se vilken oerhörd skillnad det var på deras förmåga nu jämfört med hur det såg ut under sommarens första turnering. Samtliga har verkligen tagit stora steg framåt.

Det totala avgörande kom inte förrän i sommarlovskampens absolut sista match, precis så jämt som det ska vara. Men Moa Forzelius, som låg etta inför turneringen, lyckades tillsammans med Moa Morency knipa förstaplatsen och därmed även förstaplatsen i totalcupen! Moa Forzelius utsågs genom en kortare ceremoni till Sommarlovsmästare 2014. Hon slutade på fina 84p, Oliver Eiderhed tog andraplatsen på 80p och Marcus Gemhed fick ta hand om tredjeplatsen med sina 77p. (resten av totalresultaten hittar ni längst ner på sidan)

Otroligt bra jobbat av alla spelare. Tack så mycket för denna sommar, det har varit ett rent nöje och jag hoppas vi ses på Sommarlovskampen 2015.

Jens Persson

Slutgiltig resultatlista för Sommarlovskampen 2014:


 

Moa Forzelius 84p
Oliver Eiderhed 80p

Ett härligt gäng!!

Ett härligt gäng!!

Marcus Gemhed 77p
Moa Morency 71p
Isak Junvik 51p
Filip Bratic 48p
Jakob Perhamn 40p
Hugo Morency 39p
Johan Ottosson 37p
David Perhamn 33p
Kajsa Hageberg 33p
Sofia Larsson 33p
Carl Larsson 25p
Sebastian Färg 21p
William Wymark 20p
Astrid Stange 16p
Theodor Grahn 15p
Theo Dahlslätt 12p
Jakob Andersson 10p
Joel Svanberg 10p
Olle Johansson 8p
Algot Danielsson 6p
Filippa Malengård 6p
Isaac Lingerfors 6p