Stöd klubben genom prenumeration på papper!

Prenumerera på toa- & hushållspapper!

Habo Wolleys verksamhet växer och du kan på ett enkelt sätt stödja föreningen utan att det kostar dig något extra. Vi hoppas att alla klubbens medlemmar vill vara med på detta!

Stöd föreningen genom att teckna dig för en prenumeration på toalett- och hushållspapper med leverans vid två tillfällen/år. Beställ senast 24 november om du vill vara med på nästa leverans som är fredag 2 december. Om du vill bidra ytterligare till klubben och lagkassan för ett lag så värva även någon av grannarna eller familjen för ytterligare prenumerationer!

Om du redan är prenumerant så behöver du inte göra något!

Serla toaSerla Maxi Miljömärkt kvalitetspapper, Svensktillverkat, Extra mycket på varje rulle, Prisvärt
Innehåll
: 12 hushållsrullar och 72 toarullar per leverans.
Pris: 700 kr per leverans, varav 100 kronor går till lagkassa i vald grupp och ytterligare 150 kr går till föreningens breddverksamhet.

Det innebär 250 kronor i förtjänst till Habo Wolley per paket och leverans och ändå är priset konkurrenskraftigt för dig som prenumererar!

Beställning görs senast 24 november via länken (klicka här)

Uppsägning av prenumeration sker senast en månad före leverans till info@habowolley.se

Betalning: sker vid varje leverans genom inbetalning på klubbens bankgiro 5042-8556. Märk betalningen med ”Papper” + namn.

Leverans: Två tillfällen per år i maj och november. Du får ett mail när det är dags och hämtar ditt papper i Habo på angiven adress.

TACK FÖR ATT DU STÖDJER VÅR VÄXANDE VERKSAMHET!