Stötta Habo Wolley i publikmatchen mot Floby VK

Publikmatch såhär i Coronatider, det låter väl inte riktigt klokt? Jodå, om själva matchen är just vilket lag som säljer flest biljetter och därmed har den bästa publiken!

Eftersom Corona vann matchen mot idrottssverige blev det inget SM-slutspel i Habo Sporthall, och både spelare och publik gick miste om säsongens höjdpunkt. Ett inställt SM-slutspel innebär dessutom stort intäktsbortfall för föreningarna, vilket tillsammans med att många av klubbens sponsorer har en väldigt ansträngd situation just nu gör att det ekonomiska läget för klubben är väldigt osäkert.

Därför har Habo Wolley utmanat nykomlingen Floby VK på ett västgötaderby om vilken klubb som har den mest hängivna publiken. Reglerna är enkla:
-Den klubb som säljer flest biljetter för 50kr/st vinner matchen.

Matchen börjar idag, lördag 18e april 08:00 och pågår april ut, alltså fram till valborgsmässoafton 23:59. På morgonen första maj kommer vinnaren att redovisas

Matchen kan följas på www.publikmatchen.se, där resultatet rapporteras in löpande. Håll också utkik på Habo Wolleys sociala medier för olika kampanjer.
Stötta Habo Wolley i tuffa tider – Köp en eller flera biljetter till publikmatchen!
Biljetterna kostar 50kr/st
Swish – 1234149613
Bankgiro – 5042-8556
Märk din betalning med publikmatchen!