Soffbiljett – stötta Habo Wolleys slutspelsjakt i tuffa tider

Köp gärna en soffbiljett!

På lördag 16:00 spelas första kvartsfinalen mellan Habo Wolley och Lunds VK med publik, åtminstone är det senaste beskedet från svenska volleybollförbundet (som fortfarande kan komma att ändras före matchstart).


Ett slutspel brukar vanligtvis innebära fullsatt hall och härlig stämning, men mycket tyder på att årets slutspel inte blir som vanligt. Corona sprider sig över Sverige och även om folksamlingar på upp till 500 personer fortfarande är tillåtet har vi full förståelse för att en fullsatt läktare inte är den plats man helst befinner sig på i dessa tider även om Habo Sporthall inte har så många platser på läktaren.

 

Soffbiljett – stötta Habo Wolley från ditt vardagsrum
De som är helt symtomfria är välkomna att gå på matchen precis som vanligt, förutsatt att inga andra direktiv kommer innan lördag eftermiddag, men för de som ej vill gå på matchen finns ett alternativ. Habo Wolley har i flera år streamat alla våra hemmamatcher, streamen finns tillgänglig på Habo Wolleys Youtubekanal och är helt kostnadsfri och finns fritt tillgänglig för alla. 

 

Nu vill vi dock vädja lite extra till er som väljer soffan istället för läktaren. Slutspelsmatcherna och intäkter det inbringar i form av inträde och kiosk är en viktig intäktskälla för klubben. Minskad publik betyder såklart minskade intäkter, som tyvärr inte bara drabbar elitlaget utan hela klubbens verksamhet. Vi erbjuder därför möjligheten att köpa en Soffbiljett, vilket i praktiken innebär att du swishar valfri summa till Habo Wolleys swish 1234149613.

Enda slutspelsmatchen vi sänder själva – köp slutspelspaketet för att se resten
Kvartsfinal 1 är den enda match vi kommer streama i egen regi, framtida matcher kommer att sändas av volleybollförbundets partner Sportsground och för att se dessa behöver man antingen köpa den enskilda matchen eller ha ett så kallat slutspelspaket som ger tillgång till i princip alla matcher i hela slutspelet, på både dam- och herrsidan.. Du kan läsa mer och köpa slutspelspaketet från Habo Wolley och då stödjer du samtidigt klubben med en rejäl slant. 

 

Vi önskar dig välkommen till matchen oavsett om du tittar i hallen eller i soffan. Om du väljer hallen tänk på att följa de allmänna rekommendationer som finns sammanfattade här