Summer Volley Camp 2019

Final call för anmälan till Summer Volley Camp 2019 – sista anmälan 29 juli!

Välkommen att vara med på sommarlovslägret HABO SUMMER VOLLEY CAMP i Habo Sporthall 12 – 15 augusti 2019. Lägret är öppet för alla som är födda 2004-2008.

Det kommer tränas volleyboll inomhus anpassat efter olika åldrar och förkunskaper. Syftet med lägret är att erbjuda en rolig sommarlovsaktivitet som är både socialt givande och håller hög sportslig kvalitet.

Vi börjar lägret med incheckning och gemensam lunch för alla deltagare och ledare måndag 12 augusti. Efter detta kör vi ett längre träningspass under eftermiddagen. Under tisdag-torsdag genomförs två träningspass per dag med en gemensam lunch mitt på dagen. Alla träningspass genomförs inne i Habo Sporthall och lunch äter vi i Blå salen på Hagabodaskolan. Vi avslutar på torsdag eftermiddag vid 16.00.

I lägeravgiften ingår alla träningspass, lunch varje dag och en snygg deltagartröja.

Habospelare bor hemma och äter frukost + middag hemma. Detta kan även spelare inom pendlingsavstånd göra om man så önskar. Gästande spelare har möjlighet att bo hemma hos någon Habospelare och äter då också frukost + middag där.

På kvällarna finns möjlighet att lira beachvolley på Habo Energi Beach Arena. Här blir det spontanspel för de som vill och orkar.

SISTA ANMÄLAN ÄR MÅNDAG 29 JULI (klicka här)!

Kostnader:
Spelare som bor hemma: 1100 kr*
Spelare som vill bo hemma hos annan: 1500 kr

*Habospelare som har boende hemma hos sig får reducerad avgift med 300 kr. Det är inte säkert att alla som önskar ha en inneboende får någon och då blir inte heller avgiften reducerad.

Betalning
Deltagaravgiften betalas senast 29 juli till bg. 5042-8556. (Märk med Summercamp 2018 + deltagarens namn)

Ledare
Huvudledare för lägret är Jens Persson tillsammans med Alexander Berggren.

Tränare på  lägret är duktiga volleybollspelare i gymnasieåldern från Habo Wolley, NIU Sanda Volleyboll och/eller RIG Falköping. Ungdomar födda 2003 och äldre är välkomna att ansöka om att vara med som ledare (med ersättning). Ansökan om att vara ledare görs senast 22 juli här (klicka här)

Frågor?

Jens Persson, 0709740574, jens.pm.persson@gmail.com